Groepstreinrondreis “Bijzonder Noorwegen”

Ontdek Noorwegen op een bijzondere manier.  Met deze groepsrondreis ontdek je vanuit een comfortabele trein het prachtige Noorwegen. Onderweg rijdt je door enkele prachtige Noorse nationale parken, spotten misschien wel een muskusos en rijden over één van de mooiste en wildste spoorwegen van Noorwegen.

De Dovre-lijn is een onvergetelijke manier om van Oslo via Lillehammer naar Dombås te reizen. Tijdens deze treinreis kom je onder andere door de Gubrandsdalen, Rondane, Jotunheimen en Dovrefjell.

In Dombås stap je over op de Rauma-lijn, een spectaculaire treinreis naar Åndalsnes. De rit duurt slechts 1 uur en 40 minuten, maar bevat vele hoogtepunten als de Romsdalen-vallei, de verticale rotswand Trollveggen en de unieke Kylling-brug. Geniet van de adembenemende uitzichten, vooral vanuit Bjorli naar beneden richting Åndalsnes.

Naast de trein wordt er een deel van het traject afgelegd met de bus en boot. Zo rijdt je via de beroemde Trollstigen naar Geiranger, en vaar je van Geiranger naar Ålesund met de boot. Maar ook vanuit de bus en boot blijven de uitzichten mooi en kun je optimaal genieten. 

Tijdens deze reis wordt er uitsluitend verbleven in comfortabele hotels met een gunstige ligging. Zo verblijf je in Oslo en Lillehammer in een centraal gelegen hotels zodat je binnen enkele minuten bij de winkels en restaurants bent.

In Geiranger verblijf je in een hotel nabij de fjord. Als laatste verblijf je wederom in een centraal gelegen hotel in Ålesund zodat je ook hier zo in enkele minuten in het centrum staat.

De groepsgrootte is maximaal 25 deelnemers en Nederlandssprekende reisleiding zal de groep begeleiden. Het betreft hier om een Trouwe-Ledenvoordeel reis waarbij klanten die ANWB-lid zijn leuke extra’s ontvangen bij de reis.

Heb je interesse in deze mooie groepstreinrondreis? Vraag dan vrijblijvend informatie aan één van de ervaren reisagenten van Face2Face Travel.