Grüezi mitenand

Er kan weer gereisd worden naar het mooie en schone Zwitserland. Het reisadvies is aangepast van ‘oranje’ naar ‘geel’. Daar zijn wij heel blij mee bij Face2Face Travel.

En dat is mooi, want meer dan ooit zijn we toe aan vakantie en verlangen we naar pure natuur, vrijheid, authentieke belevenissen en momenten van zorgeloosheid.

Zwitserland is er klaar voor om vakantiegangers op een zo veilig mogelijke manier te ontvangen. Met het nieuwe label ‘Clean & Safe’ geven hotels, kabelbanen en restaurant aan dat ze de strikte hygiëne- en veiligheidsvoorschriften naleven, welke zijn opgelegd door het Zwitsers Ministerie van Volksgezondheid. Dus naast dichte bossen, heldere meren en frisse berglucht biedt deze bestemming ook veiligheid en een goed gezondheidssysteem. 

Het Zwitserse openbaar vervoer functioneert grotendeels weer volgens de normale dienstregeling. Ook het merendeel van de mooie, welbekende panoramatreinen rijdt weer, waaronder de Bernina Express en de GoldenPass Panoramic. Vanaf 20 juni is de  Glacier Express weer gaan rijden en vanaf 1 juli de Gotthard Panorama Express én de Chocolate Train.

Misschien ben je juist nu op zoek naar een rondreis per auto, camper of motor? De Grand Tour of Switzerland biedt een aaneenschakeling van hoogtepunten. Reizen door Zwitserland is een doel op zich. Deze tour verbindt 44 landschappelijke en culturele hoogtepunten van het land in één rondreis. De ruim 1600 kilometer lange route brengt vakantiegangers in 4 taalregio’s, over vijf Alpenpassen, naar elf Unesco-werelderfgoederen en langs 22 meren. De Grand Tour of Switzerland is verdeeld in 9 etappes en is met name geschikt voor reizen per auto of motor tussen april en oktober.

Wil je meer weten? Vraag het aan je Travel Manager van Face2Face Travel.

Kortom, Zwitserland staat klaar om je opnieuw te verwelkomen.