Haben Sie auch noch etwas Deutsch?

Heb je er wel eens aan gedacht om over de grens heen te kijken?

Face2Face Travel heeft een goede samenwerking met Schauinsland en onze Travel Managers werken graag met hen samen. Duitse reisorganisaties staan bekend om hun service, zekerheid, betrouwbaarheid en hoge standaarden. Lekker nuchter, zonder poespas met gewone prijzen inclusief transfer, bagage en geen onverwachte toeslagen.  Als traditioneel familiebedrijf viert deze reisorganisatie haar 100e verjaardag. Je vindt in het complete aanbod vele zonvakanties op alle populaire bestemmingen binnen en buiten Europa. Buiten Europa spreken vooral de Malediven en Mauritius tot de verbeelding. Binnen Europa vind je een groot aantal unieke familie resorts maar ook themahotels zoals Gay Friendly, Adults Only of lekkere Luxe hotels. Kroatië, Malta, Italië, Griekenland: zomaar een greep uit een aantal bestemmingen

De meest populaire luchthaven is Düsseldorf maar Achtung! want dit aanbod zal spoedig verder uitbreiden. Uiteraard is het nu ook al mogelijk om vanaf bijvoorbeeld Amsterdam te vliegen, maar Düsseldorf heeft vele voordelen en je bent er zo.

Wist je dat de vakantiemaand juli vooral populair is bij de Nederlanders? Scandinaviërs reizen meestal in juni, Italianen in augustus en september is weer een typische Duitse vakantieperiode. Dit betekent dat zeer populaire Nederlandse vakantieperiodes zoals bijvoorbeeld de mei- of herfstvakantie juist extra voordelig kunnen zijn. Dat geldt ook voor de eerste helft van juli en biedt kansen bij onze wisselende schoolvakanties. Wij van Face2Face Travel beschikken dan weer over de juiste technische zoekmiddelen om hier optimaal op in te spelen en de beste prijs te vinden. In slecht Duits noemen we dat een Gewinn – Gewinn mogelijkheid.

Je vakantie is in goede handen wanneer je Travel Manager verder kijkt dan de Nederlandse markt. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan ook eens: haben Sie noch etwas Deutsch?