Herzlich willkommen!

Ontdek de Oostenrijkse natuur, bergen & steden!

Lekker naar buiten, de natuur in. De hele dag buiten zijn, hoe fijn is dat? Dat kunnen we in Nederland doen maar het is natuurlijk ook heerlijk om er even lekker tussenuit te zijn en naar Oostenrijk te gaan. Een duik in dat kristalheldere bergmeer, maak die wandeling door de frisse berglucht en ervaar dat gevoel van in de bergen te zijn. Dat is Oostenrijk op haar mooist!

Face2Face Travel heeft interessante mogelijkheden. Laat je Travel Manager je ideale autovakantie boeken. Of dat nu op één locatie is of een rondreis: het kan allemaal. 

Beleef bijvoorbeeld de ideale Karinthië mix. Je krijgt een top vakantie in dit zuidelijkste stukje Oostenrijk met evenveel zonuren als aan de Middellandse zee. Bergen, turkoois blauwe meren, zon, sportieve uitdagingen en lekker eten.

Wissel dit af met mooie steden. In Oostenrijk valt er wat dat betreft een hoop te zien, te horen en te beleven. Laat je verrassen door de diversiteit aan architectuur en bezienswaardigheden. We benoemen vaak Wenen, maar vergeet zeker Linz, Eisenstadt,Salzburg en Graz niet.

En weet je wat ‘ Treppe ins Nichts ‘ is? Dat is een uniek wandelpad, een zogenaamde Skywalk. De Dachstein Skywalk hangt over de Dachsteingletsjer, welke in het algemeen beschouwd wordt als een van de mooiste gletsjers ter wereld. Deze brug is slechts zo’n 100 meter lang en hangt 366 meter boven de ijsmassa. Je krijgt een goed beeld van de bergen, de gletsjer en de horizon. Want op een goede dag kun je hier kilometers ver de Alpen in kijken.

Wil je liever niet zelf rijden en vind je het gezelliger om met andere mensen te reizen? Kies dan voor een mooie excursie reis. Zo zie en ervaar je de schoonheid van dit land op een bijzondere wijze.

En wat dacht je ervan om midden in de zomer alvast een wintersportvakantie te bespreken? Nu is er nog volop keuze en kun je veilig en vertrouwd boeken bij jouw Travel Manager.

Misschien ben jij het wel die binnenkort zelf hoort: Herzlich willkommen!