Plan nu, cruise later!

Waarom is het nu wél een goed moment om je cruise te boeken?

In de nabije toekomst kunnen we niet op reis op de manier waarop we dat gewend zijn. Gebeurt het jou ook dat je in gedachten naar een tropische bestemming verlangd of naar een mooie natuurbestemming dichterbij huis? 

Hoe prettig is het dan dat we je een positief en realistisch beeld kunnen schetsen wat wél mogelijk is.

Plan nu, Cruise later! is de campagne van Holland America Line.  Veel cruises vertrekken vanuit Nederland, dat kan Amsterdam of Rotterdam zijn. De vaarschema’s voor Europa voor 2021 zijn bekend. Dus veilig en comfortabel vertrekken vanuit ons eigen land.

Er zijn uitgebreide Health & Safety protocollen waarbij de gezondheid, veiligheid en het algehele welzijn van jou als gast en van de crew de allerhoogste prioriteit hebben. Holland America Line staat altijd al bekend om de goede protocollen. Deze worden nu naar een hoger niveau getild, waarbij je als gast vertrouwen en gemoedsrust krijgt wanneer je weer gaat cruisen.

Er is een flexibel annuleringsbeleid met het Cancellations Protection Plan (CPP): In deze onzekere tijden is het meer dan ooit duidelijk geworden dat het belangrijk is je vakantie te beschermen tegen annulering. CPP kan worden bijgeboekt bij cruises en Alaska Land and Sea Journeys. Wil je meer weten over de inhoud van dit Cancellation Protection Plan dan kun je dit navragen bij je Travel Manager van Face2Face Travel.

Veel klanten hebben een Future Cruise Credit, omdat een voorgaande cruise helaas niet door kon gaan. Interessant is te weten dat er regelmatig promotieacties zijn om nú te boeken met vertrouwen. Deze acties lopen uiteen van gratis extra’s tot soepele voorwaarden.

Dus wil je weer een heerlijke cruisevakantie in het vooruitzicht hebben? Maak plannen, heb vertrouwen en laat je Travel Manager van Face2Face Travel een mooie droomcruise voor je regelen!