Holland America Line – Waarom niet nu?

Een cruise met Holland America Line is de beste manier om de iconische steden, zonovergoten stranden en tijdloze schatkamers van Europa te ontdekken. Dit is het moment!

Stel je voor: een reis door Europa waarvoor je je koffer maar één keer hoeft uit te pakken, maar wél elke dag ontwaakt in weer een fascinerende, nieuwe bestemming. Met Holland America Line kun je de bruisende Méditerranée verkennen, de majestueuze Noorse fjorden, de adembenemende steden van de Oostzee en nog veel meer. Dat alles met het grootste gemak en de verfijnde elegantie aan boord. Combineer dat met sublieme maaltijden, dynamische activiteiten en de altijd vriendelijke, attente bemanningsleden: zo kun je optimaal genieten van elk moment.

De Nieuw Statendam is een zusterschip van de Koningsdam en het tweede schip in de Pinnacle-klasse. In februari 2018 is zij tijdens een feestelijke ceremonie gedoopt door niemand minder dan Oprah Winfrey. In 2020 zal de Nieuw Statendam meer dan 15 rondreizen gaan maken vanuit Amsterdam naar Noord-Europa. Kies bijvoorbeeld uit veelzijdige routes naar de Noorse Fjorden, Noordkaap, IJsland en de Baltische Staten. In het najaar vaart het schip enkele routes in het Middellandse Zeegebied, vraag je Travel Manager naar deze routes.

Aan boord van de Nieuw Statendam ontdek je overal verfijnde details. Of het dat bijzondere kunstwerk is, de smaak van een exquise gerecht of het warme interieur van iedere hut, er is geen detail vergeten om de Nieuw Statendam te maken tot de ultieme Pinnacle-klasse ervaring. Gasten kunnen aan boord genieten van innovatieve specialiteitenrestaurants, uiteenlopend van Rudi’s Sel de Mer tot de nieuwe sushibar Nami Sushi. Ontdek een sensationele beleving tijdens de voorstellingen van BBC Earth Experiences in het spectaculaire twee verdiepingen tellende World Stage. Nieuw op de Nieuw Statendam is de Rolling Stone Rock Room: ieder avond genieten van vier decennia klassieke rock op het podium, in samenwerking met het tijdschrift Rolling Stone.

Vertrek comfortabel vanuit Rotterdam of Amsterdam.

Oktober is de cruisemaand in Nederland! Op dit moment loopt een aantrekkelijke Explore4 promotie, tot 31 oktober 2019, met scherpe vroegboekvoordelen.

Vraag je Travel Manager van  Face2Face Travel voor het beste aanbod. 

Face2Face Travel & Holland America Line – Waarom niet nu?