Hotel Atmantan: investeer in jezelf

Deze keer geen design hotel, maar een wellness hotel. En wat voor één:  hotel Atmantan in Mulshi, Poona in India.

Alleen de naam al: Atma betekent soul, mana staat voor mind en tan staat voor body.  Dit bijzondere wellness resort is de ultieme bestemming om opnieuw verbinding met je jezelf te maken en het verfrissen van je body en mind.

Ja. ja zul je denken, daar heb ik helemaal geen tijd voor. Maar waarom niet? Het ligt niet echt naast de deur maar daarom juist ben je echt even helemaal weg van alles wat je hier bezighoudt. Het zou een mooie start kunnen zijn voor een verdere reis in het Verre Oosten.

Het resort ligt aan het Mulshi Lake en heeft 106 luxe kamers en villa’s. Een zeer groot fitnesscentrum met ook mogelijkheden voor Pilates, yoga, dans en nog veel meer. Een Spa met 23 ruimtes voor therapieën zoals Ayurveda, acupunctuur en massages. Er zijn arrangementen boekbaar vanaf drie dagen tot achtentwintig dagen. En dat alles met de heerlijke wellness / spa Cuisine zodat ontbijt, lunch en diner inclusief zijn. Dit alles gebaseerd op de filosofie dat lokale verbouwde producten het beste tot hun recht komen op de locatie zelf.

Al helemaal zen na het lezen van deze korte introductie? Je Travel Manager van Face2Face Travel kan je meer vertellen.