Hyggelig Norge

Voor het hele gezin: Puur genieten in Noorwegen oftewel hyggelig Norge wat gezellig Noorwegen betekent.

Al wel eens gedacht om met de kinderen op vakantie te gaan naar het prachtige en veelzijdige Noorwegen? Dan is plezier voor het hele gezin verzekerd! De overtocht alleen al is een hele belevenis: met de auto de boot op rijden en overnachten in een hut aan boord is leuk voor iedereen. Een mooie start van een avontuurlijke vakantie!

Je geniet tijdens je reis door dit veelzijdige land van de bijzondere natuur en rijdt vast één van de vele nationaal toeristische routes. Deze routes staan bekend om de korte uitstapjes naar een mooie waterval, uitzichtpunt of ander bijzonder natuurverschijnsel. Langs de route vind je ook leuke interactieve musea om samen met de kinderen te ontdekken.  Of maak gewoon een stop voor een heerlijke Noorse wafel met huisgemaakte jam en rømme, jammie!

Vanaf je accommodatie kan je heel veel verschillende activiteiten ondernemen. Maak bijvoorbeeld een hike naar bekende namen als Besseggen, Trolltunga en Preikestolen. En wat dacht je om gezekerd aan een touw de Via Ferrata te doen en zo te genieten van een onvergetelijk uitzicht op het fjord? Een gletsjertocht mag eigenlijk ook niet ontbreken, ontdek samen met een leuke gids deze ijswereld en leer alles over dit prachtige blauwe ijs.

Houd je liever van fietsen? Dan is Noorwegen ook een echt paradijs! Ga erop uit met de mountainbike en laat je meevoeren over een prachtig track door de natuur of rijd de bijzondere Rallarvegen met uitzicht op watervallen, hoogvlaktes en het adembenemende fjord. 

Ook voor de water-liefhebbers heeft Noorwegen heel veel te bieden: zwemmen in meertjes en fjorden, kajakken langs mooie steden of kleine eilandjes, raften over snelstromende (maar wel familievriendelijke) rivieren, SUP-pen door prachtige valleien, snorkelen met zeehonden….

Onze Travel Managers informeren je graag over alle mogelijkheden! Zo ook over de verschillende accommodaties die Noorwegen als vakantieland te bieden heeft. Want of je nu verblijft in een basic hut op een leuke camping, een compleet uitgerust vakantiehuisje aan het fjord of in een gezellig familiehotel met huiselijke sfeer, in Noorwegen geniet je zeker van je gezin en alle leuke avonturen! 

Face2Face Travel verzorgt graag een onvergetelijke reis naar Noorwegen voor het hele gezin, neem dus vrijblijvend contact op met één van onze Travel Managers en laat je eens verrassen door Noorwegen als echte familiebestemming.