Ierland – ga mee in het ritme

“Ierland stelt haar gasten nooit teleur!”

Een vakantie naar Ierland is een vakantie van rust, ruimte en unieke natuurschoon. Met bizarre maanlandschappen, de machtige Atlantische Oceaan, labyrinth-achtige grotten en kristalheldere riviertjes zullen de Ierse landschappen je voortdurend de adem benemen. Ierland stelt haar gasten nooit teleur!

Neem alleen al het bizarre maanlandschap van de Giant’s Causeway. Deze is waarschijnlijk veroorzaakt door vulkaanuitbarstingen en afkoelende lava. Maar de legende vertelt een ander verhaal… Of neem de spectaculaire kustlijn van Ierland. Deze biedt niet alleen torenhoge kliffen, kristalhelder water, maagdelijke zandstranden en volop mogelijkheden voor de watersporter. Maar ook levendige vissersplaatsjes waar je de lekkerste vis kunt eten.

Ook heeft Ierland een aantal eilanden. Sommige daarvan zijn afgelegen en goed verstopt. Maar stuk voor stuk zijn ze van magische schoonheid en vormen zee en ideale vakantiebestemmingen voor diegene die er even echt helemaal uit willen zijn.

Ierland laat zich op verschillende manieren ontdekken. Maak zelf een flydrive en bepaal je eigen route. Of sluit aan bij een verzorgde busreis en verzeker je van een ontspannen vakantie waarbij je de deskundige chauffeur/reisleider je niet alleen langs alle hoogtepunten zal leiden, maar ook uitleg en toelichting zal geven op al het moois dat je onderweg tegenkomt.

En wat je ook in Ierland gaat doen, één ding mag niet aan het programma ontbreken… een biertje in een onvervalste Ierse pub waar je de vrolijkheid en warme gastvrijheid van de Ieren optimaal zult ervaren!

Voor een trip naar Ierland, neem contact op met één van onze Travel Managers.