Ierlands best bewaarde geheim

Ierlands best bewaarde geheim: de Wild Atlantic Way

Ga op avontuur langs de meest wilde en boeiendste kustroute in de wereld: Wild Atlantic Way! Een fantastische en indrukwekkende 2500 km lange kustroute in Ierland langs stranden, kliffen, havens en schitterende uitkijkpunten. Een magische wereld van schitterende uitzichten, ruige landschappen en onontdekte dorpjes en stadjes ligt op u te wachten.

16-daagse autorondreis ‘Sinead’ langs vakantiewoningen vanaf € 289 p.p. (bij 4 personen). Nu met € 75 vroegboekkorting per boeking (bij boeking met vertrek in de periode 04/07 t/m 28/08 bij boeking vóór 31 maart 2015).

8-daagse rondreis ‘Aislynn’ langs B&B’s inclusief vlucht en huurauto vanaf € 565 p.p.

Een vakantie in Ierland is een vakantie van rust, ruimte en unieke natuurschoon. Voor de afwisselende kust met hoge kliffen en diepe baaien liggen talloze eilanden. Gaat u tijdens de vakantie met de auto het binnenland in dan worden de groene heuvels doorsneden door muurtjes van natuursteen en komt u overal meren en kronkelende rivieren tegen. De voorjaarsvakantie zal veel geel van de gele brem bevatten en de zomervakantie zal veel rood van de wilde fuchsia’s tonen.

Prachtig vakantieland

Overal zult u schapen zien en in de zee zwemmen talloze zeehonden en dolfijnen. Tijdens uw vakantie komt u ruines van oude middeleeuwse kloosters tegen en stille getuigen zoals de Dromberg Stone Circle bepalen ook het landschap van dit prachtige vakantieland. Een (auto)vakantie in Ierland kun je bijna niet beschrijven, je moet het beleven!
Stena Line brengt u met eigen vervoer via Engeland naar vier verschillende havens in Ierland. Met Aer Lingus vliegt u comfortabel naar Dublin of Cork.

Voor meer informatie en voor reserveringen neemt uw contact op met een van onze Travel Managers