IJsland; reizen naar het land van ijs en vuur

Ruimte, stilte, indrukwekkende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen kenmerken IJsland. Perfect voor een actieve natuurvakantie. Als tegenhanger voor de drukte en hectiek van het dagelijks leven een verademing. De reisafstanden zijn op IJsland nooit groot. Op één dag kun je meerdere, onvoorstelbaar mooie gebieden bezoeken. Waar wacht je op? Ontdek IJsland!

IJsland, ongeveer drie keer zo groot als Nederland, is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Het gunt de bezoekers niet alleen een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde, maar is tevens één van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa. Tijdens een reis over IJsland zie je warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Op IJsland, slechts drie uur vliegen van Nederland vind je uitgestrekte lavawoestijnen, kleine oases vol bloemen, stranden van zwart zand en steile klifkusten met duizenden papegaaiduikers en andere zeevogels. Bovendien is IJsland dé bestemming voor iedereen die van rust en ruimte houdt.

Wij zijn er trots op Askja Reizen als nieuwe reispartner te hebben mogen verwelkomen. Zij kennen IJsland als geen ander. Als IJslandspecialist heeft Askja een groot aanbod van individuele rondreizen met excursies, maar ook een uitgebreide keuze aan groepsreizen. Geniet van een bijzondere vakantie in IJsland: avontuurlijke rondreizen, wandelrondreizen of zelfs een superjeeptocht door ruig IJsland.

Wil je een unieke individuele reis door IJsland boeken? Neem contact met ons op, laat ons je wensen weten en samen met Askja Reizen werken we een onvergetelijke vakantie uit!