Indrukwekkende treinreis door zuidelijk Afrika

“Treinreis door zuidelijk Afrika”

Laat een droom werkelijkheid worden en treedt in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers Livingstone en Stanley. Deze exclusieve treinreis voert je dwars door vijf landen; Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Botswana en Zuid-Afrika. Bijna vergeten spoorlijnen, weelderig oerwoud, grote wildparken, de Victoria watervallen en de Grote Riftvallei. En u gaat natuurlijk op safari’s. Een reis om nooit meer te vergeten.

Tijdens deze 18-daagse reis rijdt je aan boord van de legendarische en zeer comfortabele ‘Pride of Africa’ van het Zuidafrikaanse Rovos Rail. Een eersteklas hotel op wielen met veel aandacht voor service, uitstekende maaltijden en wijnen. Alle privé-compartimenten in deze trein beschikken uiteraard over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

De ruim 6.100-km voert van de tropische kust van Tanzania door het bushland van Noord-Zambia naar de ongeëvenaarde natuurverschijnselen als de Grote Riftvallei en de Victoria Watervallen. De trein rijdt door talloze dorpjes en stadjes naar de eindbestemming Kaapstad. Onderweg verlaat je regelmatig de trein voor interessante excursies. Ook logeer je enkele nachten in een luxe safarilodge in het Madikwe Game Reserve. En natuurlijk ga je hier tijdens de safari’s op zoek naar de Big 5: olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel.

Deze bijzondere treinreis door zuidelijk Afrika wordt maar enkele malen per jaar uitgevoerd en is zeer populair. Die van het najaar 2014 is reeds volgeboekt. Voor de reisperiode van 15 maart t/m 1 april 2014 zijn echter nog een paar plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Wij sturen je dan het uitgebreide reisprogramma en alle andere noodzakelijke informatie. Voor een treinreis door zuidelijk Afrika neem je contact op met één van onze Travel Managers.