Inside India specialist in India

Staat een vakantie naar India al langer op je verlanglijstje? Dan is het tijd om kennis te maken met een nieuw initiatief van Face2Face Travel: Inside India. Met dit nieuwe product kunnen wij voor jou een mooie rondreis door het prachtige India samenstellen. Geheel passend bij jouw wensen en eisen.

Door de nieuwe visumvoorwaarden is het nu zeer makkelijk om India te bezoeken. Het visum kan online worden aangevraagd en heb je al binnen drie werkdagen in huis. Je bent dus geen kostbare tijd kwijt aan bezoeken aan de ambassade. Wel zo prettig!

De specialisatie van Inside India is het samenstellen van rondreizen op maat, passend bij de wensen van haar klanten. Daarin gaat het team ver. Denk bijvoorbeeld aan een reis langs de authentieke en primitieve stammen van Orissa en Noord Oost India of de Tibetaanse kloosters van Ladakh in combinatie met het natuurschoon van Kashmir. Je kunt in de westelijke staat Gujarat een bezoek brengen aan de zoutmoerassen van Great Ran of Kutch en wilde leeuwen spotten in Sasan Gir National Park.

Ook een combinatiereis India-Sri Lanka of andere landen in Azië behoort tot de mogelijkheden. Kortom, alles wat technisch mogelijk is, kunnen wij voor je verzorgen en elke reis kan op maat worden samengesteld.

Nu al te boeken
De volgende India-reizen zijn nu op aanvraag beschikbaar en dus ook al te boeken.

  • GOUDEN DRIEHOEK: als je weinig tijd hebt en toch veel wilt zien, is deze reis zeer geschikt. Je bezoekt tijdens de reis de bruisende stad Delhi, historisch Mandawa, de roze stad Jaipur en het monument van de liefde de Taj Mahal.
  • ROYAL RAJASTHAN: dit is de meest populaire rondreis uit het aanbod en niet zo verwonderlijk. Je overnacht – waar mogelijk – in paleishotels en waant je in de sprookjes van 1001 nacht. Je bezoekt onder meer de woestijnsteden Bikaner en Jaisalmer, de blauwe stad Jodhpur, de romantische stad Udaipur en de roze stad Jaipur. Ook is een bezoek aan het monument van de liefde, de Taj Mahal, in het reisprogramma opgenomen.
  • CALL OF THE JUNGLE: een reis voor de échte cultuur- en natuurliefhebbers. Je bezoekt onder meer Delhi, de roze stad Jaipur, de Taj Mahal en de erotische tempels van Khajuraho. Tijdens een bezoek aan twee wildparken kom je oog in oog te staan met de machtige Indiase tijger en ander diersoorten
  • INCREDIBLE SOUTH: de prachtige cultuur van de Zuid Oostelijke staat Tamil Nadu en de overweldigende natuur van de Zuid Westelijke staat Kerala staan centraal in deze reis. Je bezoekt onder meer de tempels van Kanchipuram, Tanjore en Madurai. En, heel bijzonder, er staat een overnachting in een houseboat op het programma. De reis eindigt aan de mooie stranden van Kovalam Bach, waar je lekker tot rust kunt komen van alle opgedane indrukken.

Naast bovengenoemde reizen ben je ook voor de andere, wat minder gangbare bestemmingen in India bij ons aan het juiste adres. Heb je plannen om India te verkennen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.