Jamaica is bijzonder

Jamaica is bijzonder, is divers, is relaxt en is het waard om verkend te worden. Het tropische landschap dient als decor voor de cultuur van alledag in vele kleurrijke dorpen met groenten- en fruitmarkten. Uit openstaande ramen en voorbij rijdende auto’s klinken vele muziek genres als reggae, dancehall en ska. De Afrikaanse en Britse “footprint” zijn overal terug te vinden. Jamaica verrast je met zijn plantagehuizen, musea, “street-food” en vele culturele festivals.

Naast de geweldige stranden en de azuurblauwe Caraïbische zee heeft Jamaica meer dan 120 attracties. Ga er vooral op uit en ontdek! Bezoek idyllische baaien, beklim watervallen, vaar op een bamboe vlot, roetsj met een bobslee door de heuvels, beklim de Blue Mountains (UNESCO Werelderfgoed), kook met locals, zip langs de boomtoppen, sla een balletje op de golfbaan en bezoek het Bob Marley Museum. Yah mon, kom relaxt genieten van deze diverse bestemming.

Onze Jamaica vakantie tip: Combineer de vakantie regio’s Ocho Rios en Negril (2 weken)
Nabij Ocho Rios heb je de keuze uit meer dan 30 bezienswaardigheden (verschillende watervallen, bobsleeën, Bob Marley, rum proeven) en in Negril is het heerlijk genieten aan het lange witte zandstrand, de ondergaande zon, watersporten, reggae beach party’s en bij Ricks Café kijken naar de rots springers.

Onze ervaren Travel Managers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor een vakantie naar Jamaica. Neem vrijblijvend contact met hun op.