Ontdek de schoonheid van Japan!

Japan is na de Covid periode weer open en gelijk een populaire bestemming. En terecht. Japan is het land van de reizende zon, de Samurai, de geisha’s, de hotsprings, sumoworstelaars en natuurlijk de heerlijke sushi. Maar Japan heeft veel meer te bieden.

Japan heeft een unieke cultuur maar ook prachtige natuur.  Er zijn zoveel bijzondere plaatsen te ontdekken. Onze gespecialiseerde touroperators kunnen de mooiste en verrassende excursies en tours aanbieden. Een paar voorbeelden:

Ontdek Aizuwakamatsu, een kasteelstad in het westen van Fukushima in de regio Tohoku. Het staat bekend om zijn sterke samoerai-traditie en zijn bekroonde sake. De stad wordt ook gekenmerkt door de prachtige natuur, waaronder de Mt. Bandai en het Inawashiro-meer.

Spring in Japan. De lente is een van de meest gevierde seizoenen als de kersenbloesems (“sakura”) vele delen van het land veranderen in een schilderachtige roze oceaan. Terwijl Japanners genieten van het aangename weer en het prachtige landschap door te picknicken onder de kersenbomen (vaak “hanami” genoemd), bezoeken internationale reizigers per bus of te voet enkele beroemde kersenbloesemplekken.

De Japanse keuken is de lekkerste keuken die wij kennen. Hoe bijzonder is het om in Japan de bijzondere gerechten te leren koken. Er zijn vele variaties in kooklessen zoals het maken van de echte Japanse Sushi of de onvervalste Ramen Noodels.

Ben jij een liefhebber van tuinen dan is Japan een walhalla. De Japanse tuinen zijn wereldberoemd voor hun unieke aanleg. fragile balans tussen planten, waterpartijen en rotsen maakt deze tuin speciaal. Vaak vindt je in een Japanse tuin een traditionele theehuis. Hoe bijzonder is het om tijdens jou bezoek aan Japan een Japanse tuin te bezoeken met een professionele tuinman die jou uitleg geeft over de aanleg en het onderhoudt van de Japanse tuin?

Wij werken met professionele en gespecialiseerde touroperators die ons begeleiden bij het samenstellen van dé perfecte rondreis door Japan.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij een van onze Travel Managers!