Jouw eigen reis naar India

Er zijn in Nederland veel India-reisaanbieders die reizen kunnen verzorgen tegen een goede prijs. Veel belangrijker is echter de passie, de persoonlijke betrokkenheid en benadering én de wil die er bij de reisorganisatie aanwezig is om jouw reis tot een geweldige ervaring te maken.

Bij Inside India zijn deze facetten volop aanwezig. Wij staan garant voor een superieur India-product met veel persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat we een reis samenstellen, waar je nog lang en met veel plezier op terugkijkt.

Onze lokale agent in India, waarmee wij samenwerken, is meerdere malen bekroond tot beste inkomende touroperator. Het is een grote organisatie met meer dan honderd werknemers, een eigen wagenpark en kantoren in Delhi, Mumbai, Bangalore en Chennai. Klantvriendelijkheid, goede producten en persoonlijke aandacht staan centraal bij de organisatie, waardoor je een 5-sterren service kunt verwachten. Ook als je voor een 3-sterren reis kiest…

Reizen binnen jouw budgetwildlife
De zogenaamde ‘budgetreizen’ die je bij veel aanbieders tegenkomt, hebben wij niet bij Inside Inda. Wij noemen dit soort reizen liever ‘reizen binnen jouw budget’. Bij onze reizen overnacht je in goede 3-sterren hotels, maar uiteraard is een verblijf in luxere hotels, zoals de hotels van de luxe ketens Oberoi en Taj hotels, ook mogelijk. Alle hotels in ons aanbod zijn streng geselecteerd en door TripAdvisor (een internationale website met hotelbeoordelingen) gekwalificeerd als ‘goed’ tot ‘uitstekend’. De prijzen van onze reizen zijn zeer scherp en concurrerend. Mocht je bij een andere organisatie dezelfde reis met een lagere reissom tegenkomen, kijk dan naar de hotels die worden aangeboden en vergelijk deze met elkaar. Het prijsverschil ligt dan zeker in de prijs/kwaliteitsverhouding van de hotels die worden aangeboden.

Op verzoek kunnen wij een offerte voor een reis op maat samenstellen. Je ontvangt dan een offerte die aansluit bij jouw wensen en eisen die jij stelt aan de India-reis. De offertes zijn zeer uitgebreid, overzichtelijk en worden binnen 48 uur na je aanvraag verstuurd. Mocht je aan de hand van de offerte nog wijzigingen in je reis willen aanbrengen of aanvullende wensen hebben, dan kunnen we deze uiteraard bespreken en meenemen. Net zoals bij Face2Face Travel geldt bij Inside India: ‘wij zijn pas tevreden als de rondreis volledig naar jouw wens is’.