Ken jij Lady Aurora?

Komende zaterdag gaat alweer de zomertijd in en dat betekent dat je in het hoge Noorden het prachtige groene lichtspektakel, oftewel het Noorderlicht, even niet meer kunt zien. Ondanks dat iedereen weer blij is dat de dagen langer worden en we hopelijk snel van de zomerse dagen kunnen gaan genieten, is het Noorderlicht gelukkig weer terug voor we er erg in hebben!

Want weet je dat deze Lady Aurora vanaf eind augustus in Lapland weer te zien is? Vaak denken mensen dat dit alleen mogelijk is in de winter. Vraag je Travel Manager eens naar de mooie mogelijkheden in het najaar en combineer een reis naar Lapland vol Sami cultuur, activiteiten en natuur met het zien van dit bijzondere licht.

Het is bijvoorbeeld prima mogelijk om met je eigen auto naar Noorwegen te reizen en daar de Noorse postboot Hurtigruten te nemen naar het Noordelijkste puntje van Europa. Eenmaal op de Noordkaap rijd je met eigen auto een prachtige weg via fjorden en nationale routes terug. Daarbij verblijf je in authentieke vissershuisjes, gezellige familiehotels en mooie berghutten. Tijdens de reis zijn bijzondere excursies te ondernemen zoals walvis- en muskusos safari’s, kajaktochten en kingcrab-tours.

Ga je toch liever het echte winteravontuur aan? Ga dan in de wintermaanden naar Noors-, Zweeds of Fins Lapland (of combineer deze bestemmingen!) en verblijf een aantal nachten in een echte log cabin compleet met gezellige woonkamer met open haard en luxe badkamer met sauna. Overdag geniet je van een onvergetelijke huskysledetocht,  sneeuwscootersafari en sneeuwschoenwandeling. En ’s avonds ga je met gids op jacht om het Noorderlicht te spotten, een spannende en leuke activiteit! Een nachtje slapen in het ijshotel of aurora bubble behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

De opties zijn legio en de Travel Managers van Face2Face Travel helpen je graag verder! Wees er wel op tijd bij, het Noorderlicht seizoen voor najaar en winter 2019/2020 is al boekbaar! Face2Face Travel verzorgt graag een onvergetelijke Aurora Reis, neem dus vrijblijvend contact op met een van onze Travel Managers.