Op reis met kinderen of tieners is een feest!

Een verre reis met kinderen lastig? Onze ervaring (en die van duizenden andere gezinnen) is dat het een groot feest kan zijn! Ga samen surfen, kameel rijden, met een echte ranger op safari of overnacht midden in de Grand Canyon of een van de andere National Parks.

Verre reizen maken met kinderen is een aanrader. Ze maken makkelijk contact met de locals en tijdens de reis zie je de wereld door de ogen van jouw kind. Ze ontdekken nieuw eten, dieren en natuur. Je raakt soms ontroerd om te zien wat dit met je kinderen doet. En ze blijven zich dat herinneren!

Via je Travel Manager van Face2Face Travel kun je verre Riksja reizen met kinderen maken. Dit kan individueel, maar ook georganiseerd: de leukste plekjes zijn van  tevoren geselecteerd en bijzondere excursies en overnachtingen zijn al inbegrepen. Of je nu naar Amerika, Vietnam, Mexico of Zuid-Afrika wilt. Bang dat je jouw avontuurlijke kids kwijtraakt? Neem een digitale polsband mee, zoals de Mefinder. Tip: vergeet niet het landnummer 0031 toe te voegen voor je telefoonnummer.

Op deze Riksja reizen ben je verzekerd van kleinschalige sfeervolle en schone slaapplekken. De meeste ‘ Kids bestemmingen’  beschikken over familiekamers of geschakelde kamers met een tussendeur. Een zwembad is natuurlijk ook een groot pluspunt voor kleine kinderen (en stiekem ook voor alle andere reizigers). Veel van deze accommodaties hebben dan ook een zwembad of liggen vlakbij het strand, zodat de kinderen lekker kunnen spelen of afkoelen van de zon.

De reizen zijn met een relaxed reistempo. Want wees eerlijk: uren in de auto zitten; we begrijpen dat je daar zelf al niet zo’n fan van bent. En al helemaal niet met kids. Daarom zorgen we ervoor dat de dagafstanden behapbaar zijn en het reistempo relaxed. Toch afleiding nodig? Dan is het spel ’50 dingen om te doen in de auto’ zeker een aanrader.

Lekker eten begint thuis al. Bang dat ze niet eten in een ver land? Je kunt je kinderen voorbereiden op het eten van jouw vakantiebestemming. Ga je naar Indonesië? Bereid dan thuis alvast eens een heerlijke Indonesische gado gado. Of ga je naar Zuid-Afrika? Duik dan de keuken in voor verrukkelijke Zuid-Afrikaanse bobotie.

Zo begint de voorpret al! Wil je meer weten over deze bijzondere reizen met je kinderen? Vraag naar de mogelijkheden bij je Travel Manager van Face2Face Travel.