Er kan weer gereisd worden! Stapje voor stapje kunnen wij weer beginnen met het aanbieden van reizen naar een aantal bestemmingen! Hoe fijn is dat!? Diverse landen openen hun grenzen en verwelkomen toeristen.

Lees verder »

Appartementen ‘Hereklin Tango’

Wij zijn via Face2Face Travel 12 dagen naar het appartementcomplex “Harlekin Tango” in Stalis op Kreta geweest in de periode van 5 t/m 16 september 2010. In 1998 waren wij ook in dat appartementcomplex geweest en dat was toen goed bevallen.

Deze keer is het ons nog beter bevallen. Het management was door de eigenaar, Takis Patelis, nu samen met mijn vrouw Roula en zoons ter hand genomen en zij gaven blijk wat het betekent om een echte gastheer/gastvrouw te zijn. De accommodatie was ten opzichte van de eerste keer uitgebreid. Aan de staat van onderhoud was niet te zien dat men het bedrijf al sedert 1993 daar heeft. Zeer goed onderhouden, schoon en ingericht om de gasten te plezieren. Kortom een aanrader.

Het weer was (uiteraard) goed en dat maakt een verblijf op de Griekse eilanden zeer aantrekkelijk en prettig om te zijn. Ondanks dat dit ons vierde bezoek aan Kreta was vonden wij aan de hand van routebeschrijvingen, die de hostess ons ter beschikking stelde, toch weer plekjes waar we nog niet eerder waren geweest. Het is en blijft een mooi eiland om te verpozen en we hebben genoten.

Wies en Jop van Breugel

Almere