Er kan weer gereisd worden! Stapje voor stapje kunnen wij weer beginnen met het aanbieden van reizen naar een aantal bestemmingen! Hoe fijn is dat!? Diverse landen openen hun grenzen en verwelkomen toeristen.

Lees verder »

Reis ervaring met Celebrity Solstice

Een hele week dobberen met een enorm schip, ergens op een oceaan en zover als je kunt kijken water om je heen. Nee, dat is niets voor ons, totdat Evelyn in beeld kwam. Met een sprankelende informatie avond over wat een cruise nu eigenlijk inhoud, weg met alle vooroordelen, eventuele bezwaren en onbekendheden, een cruise moet je doen. Jij beloofde alle zorgen voor ons weg te nemen, door de reis perfect te regelen. En ja, het werd een onvergetelijke reis, met de Celebrity Solstice. Een super cruiseschip. wonderschoon net zoals de omgeving:

Fort Lauderdale, Puerto Rico, St. Kitts en St. Maarten.

Op de Celebrity Solstice wordt je in de watten gelegd, werkelijk alles was perfect geregeld, geweldige shows, dans, muziek, ontspanning en het eten is van uitzonderlijke klasse. Wat wil je ook met een Nederlander die voor het Koningshuis gekookt heeft als Chef kok. Wij zijn voor eens en altijd overstag:

Een cruise moet je gedaan hebben zeker als het zo voor je wordt geregeld.

Persoonlijke begeleiding heeft een nieuw gezicht: “Evelyn” van Face2Face Travel.

Evelyn, hartstikke bedankt voor een geweldige ervaring,

Hans en Atske

Doetinchem