Er kan weer gereisd worden! Stapje voor stapje kunnen wij weer beginnen met het aanbieden van reizen naar een aantal bestemmingen! Hoe fijn is dat!? Diverse landen openen hun grenzen en verwelkomen toeristen.

Lees verder »

Reis naar Thailand en Dubai

Reis naar Thailand en Dubai

Hoi Jeroen,

Bedankt voor je mailtje! Ook die van Koh Chang, erg attent van je.

We hebben een super leuke vakantie gehad, die perfect georganiseerd was. Bij aankomst in Bangkok stond er keurig transfer op ons te wachten en zo is het de hele reis gegaan. Alles en iedereen was ruimschoots op tijd en we werden altijd netjes vooraf geïnformeerd hoe laat we opgehaald zouden worden. Bangkok begon zelfs een beetje als “thuis” te voelen omdat we daar natuurlijk een aantal keer terugkeerden.

Het floatinghouse in de River Kwai was echt top! Zo mooi en luxe, dat was echt heerlijk.
De junglereis was inderdaad wel een hoogtepunt. Ondanks de ontberingen die we moesten doorstaan, 8 km in de snikhitte door de jungle, slapen op een dun en smerig matrasje in een schuur. Uiteindelijk was dat echt ontzettend leuk.

Het enige mindere was Koh Chang. Daar heeft het bijna alle dagen geregend en het eiland biedt verder weinig. We hebben daar uiteindelijk 3 dagen scooters gehuurd wat het weer leuk maakte. Maar de zon hebben we daar helaas niet gezien en naar dat eiland zullen we niet snel teruggaan.

Dubai was een hele bijzondere ervaring. Dat heeft ook echt indruk gemaakt. De praal en pracht, de gebouwen, de shoppingmalls en de ongelofelijke hitte daar.

We hebben dus een ontzettend leuke, gevarieerde vakantie gehad en ik wil je nogmaals bedanken voor het regelen, plannen en organiseren van deze reis!

Groetjes,
Ellen