KLM Passport – Favoriete app van de maand

Met KLM Passport kun je echt indruk maken als je terugkomt van vakantie!

Apps zijn kleine programma’s voor het gebruik op smartphones en tablets. Apps variëren van leuk tot interessant, leerzaam en nuttig. Iedere maand selecteren wij een app die ons opviel en die voor, tijdens of na het reizen enorm handig kan zijn. Kortom… Face2Face Travel’s “App van de Maand”.

En deze maand is dat… KLM Passport! Met deze app kun je echt indruk maken als je terugkomt van vakantie. Natuurlijk heb je je telefoon gebruikt om alle bijzondere, mooie, gekke en andere onvergetelijke vakantiemomenten vast te leggen op film of video. Met KLM Passport maak je er een leuke slideshow van inclusief een wereldkaart waar je eventuele vliegreis op wordt aangegeven.

De app werkt superhandig en makkelijk. Je maakt alleen een selectie van de beelden die je wilt tonen, voert wat gegevens in en de rest gaat vanzelf. De uitstraling van het filmpje kun je zelf bepalen door te kiezen uit één van de 7 thema’s. En als bonus verzamel je met ieder filmpje dat je maakt met de app een stempel in je KLM Passport. Zo wordt de afgelegde afstand bijgehouden en creëert de app een unieke verzameling van alle gemaakte reizen.

De app werkt ook offline, dus je kunt al tijdens de vlucht naar huis de film maken. De app is er vooralsnog alleen voor iPhone en iPad en is gratis te downloaden. Veel plezier!