Een mooi hotel in Lille of juist in Rijsel?

Au30 : een 5* accommodatie in een  stad met een Franse én een Nederlandse naam: Rijsel oftewel Lille. Deze stad ligt in Noord Frankrijk, op circa 3 uur rijden vanuit Nederland. In het hart van het centrum ligt de accommodatie Au 30, op 800 meter van de oude binnenstad.

Het leuke van Lille is dat het echt het gevoel hebt lekker weg te zijn. Zomaar even een weekendje hier naar toe maakt al dat je het gevoel hebt echt op vakantie te zijn. De stad is goed te voet te doen, er is een compact centrum. Veel te zien en heerlijke restaurantjes en barretjes. Het appartementen hotel Au 30 ligt op loopafstand van het station Lille Flandres maar kom je met eigen auto dan is er een openbare of een privé parkeergelegenheid.

Er zijn appartementen en suites met een eigen kookgelegenheid in deze 5 sterren accommodatie. Allen zijn voorzien van airconditioning, gratis WIFI en een flatscreen-tv. Deze accommodatie is geheel rookvrij.  De buitenkant van dit aparthotel doet niet vermoeden dat er een uitstekende accommodatie aan de andere kant van de muur zit.

Dus wil je een keer lekker een weekend er tussenuit? Laat je Travel Manager van Face2Face Travel het voor je regelen naar deze leuke accommodatie.