Magisch Bali

Er zijn ontzettend veel redenen waarom Bali het ‘Eiland van de Goden’ wordt genoemd. Je kunt er ontzettend veel zien en doen. Het is een echt een paradijs waar je het strandleven en cultuur heel erg goed kunt combineren. 

Laat je een betoveren tijdens een prachtige rondreis op Bali. Verblijf in het verbluffende Tejaprana Resort & Spa midden in de weelderige oerwouden van de Petanu-rivier in Tegallalang op slechts 4 kilometer van het plaatsje Ubud. Dit kleinschalige paradijs biedt alles wat jouw vakantiehart begeert. Ga te water op een raft in Telaga Waja, wandel door het apenbos en bezoek een dansvoorstelling. Struin door de kleine straatjes van Ubud om heerlijk te eten. 

Na een weekje in de omgeving van Ubud veel dingen te hebben beleefd en gezien, gaat de reis verder richting Pemutaran, in het noord-westen van Bali. Voordat je daar aankomt maakt je nog eerst een stop bij de Secret Garden Waterfalls. Je wordt hier verrast met een prachtig uitzicht. Daarna kom je aan in Pemuteran, waar de komende dagen in het teken staat van de onderwaterwereld.

Je sluit je reis af op het schiereiland Bukit, Uluwatu. Dit is de plek om te surfen en te genieten van strand en zon met talloze optionele activiteiten.

We helpen jou graag jouw droomreis naar paradijselijk Bali te verwezenlijken!