Magische Peru – Cuzco

Ontdek het magische Peru

Soms kom je bestemmingen tegen die iets magisch over zich hebben. Peru is daarvan een mooi voorbeeld. Het land van de Inca’s biedt naast koloniale steden en indrukwekkende natuur tal van mysteries als de Nascalijnen en de beroemde Inca ruïnestad Machu Picchu. Eén van onze collega’s bezocht Peru en laat u graag meegenieten…

De diversiteit maakt Peru tot één van de meest boeiende landen in Zuid-Amerika. Ontdek de prachtige Andes, maak kennis met de indrukwekkende Inca-cultuur, ervaar de gastvrijheid van de kleurrijke, traditionele Indiaanse bevolking en geniet van een authentieke koffie op het centrale plein van het prachtige, koloniale centrum van Cusco of Arequipa.

De mogelijkheden voor een afwisselende en indrukwekkende vakantie in het magische Peru zijn legio. Maar ook combinaties met rondreizen door bv. Bolivia en Ecuador of met een bezoek aan de Galapagos-eilanden zijn mogelijk. Een van onze medewerkers heeft door Peru gereisd en daarvan een impressie hieronder geplaatst. Bekijk het filmpje van het magische Peru, geniet van de beelden, laat u alvast inspireren en mocht je droom in daad willen omzetten, dan helpen we daar graag bij! Neem dan contact op met één van onze Travel Managers.