Marokko van A tot Z

Veel reisorganisaties die Marokko in hun reisaanbod hebben, beperken zich vaak tot het aanbieden van strandvakanties in Agadir en een bezoek aan de stad Marrakech. Reisorganisatie New Isropa biedt echter ook een ruime keuze in Beni Mellal, Boumalne, Casablanca, Chefchaouen, Erfoud, Essaouira, Fes, Meknes, Midelt, Ouarzazate, Rabat, Skoura, Tanger, Taroudant, Merzouga, Zagora en Tinghir.

Als échte specialist in reizen naar het verrassende Marokko biedt New Isropa strandvakanties, stedenreizen, fly/drives (met een huurauto zélf en in eigen tempo Marokko verkennen) en diverse groepsrondreizen. Bij de groepsreizen geldt vaak een gegarandeerd vertrek, zodat je ervan verzekerd kunt zijn dat de geplande reis doorgaat.

Fly/drive of rondreis
Met New Isropa vlieg je met Transavia (bijna dagelijkse vluchten) of Royal Air Maroc (dagelijkse vluchten) naar Noord-Afrika en kun je in het land kennismaken met de zeer gastvrije bevolking. Ontdek het beroemde Djemaa El Fna-plein in Marrakech met de waarzeggers en slangenbezweerders, slenter door de souks of ga heerlijk golfen op één van de mooie golfbanen. Overnacht in een tentenkamp in de woestijn en geniet van de prachtige sterrenhemel. Maak een fly/drive, waarbij je in overleg met ons de basisroute vastlegt, maar verder vrij bent. Een rondreis naar Marokko hoeft niet duur te zijn. New Isropa biedt bijvoorbeeld al een 8-daagse rondreis ‘Koningsroute’ vanaf € 695,- per peroon, inclusief vluchten en transfers. Een fly/drive, inclusief vluchten en huurauto, is al te boeken vanaf € 654,- per persoon. New Isropa staat vooral bekend om zijn maatwerk: bijna alles voor je reis naar Marokko is bij deze reisorganisatie mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ook kunnen wij je de uitgebreide Marokko-brochure van New Isropa toesturen, waarin het totale reisaanbod is te vinden en je vast een voorproefje kunt nemen op je Marokko-reis.