Martin’s Patershof in Mechelen

Een bijzonder 4 sterren hotel in Mechelen, op nog geen twee uur rijden vanaf Utrecht: hotel Martin’s Paterhof. Leuk te combineren met bijvoorbeeld de steden Brussel en Antwerpen.

Het hotel is in een voormalige kerk in het hartje van Mechelen. Als je van plaatsen met geschiedenis houdt of op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring dan is de kerk van de minderbroeders in Mechelen dé perfecte accommodatie.

Het comfort van een luxe hotel in een adembenemende entourage: glas-in-lood ramen, booggewelven, zuilen, alles is aanwezig in dit prachtig gelegen Martin’s Patershof.

De stijlvolle kamers combineren originele elementen met moderne designs. Er is gratis WIFI, de kamers hebben een minibar en een eigen badkamer. Ook kun je gebruik maken van koffie- en theefaciliteiten.

Er wordt elke ochtend voor een gezond ontbijtbuffet gezorgd, inclusief een glas cava. Dit wordt geserveerd in het indrukwekkende koor van het oude kerkgebouw.

En na een dag in de stad kun je heerlijk genieten van een Belgisch biertje in de bar of van de Zoete Zonde, een heerlijke snoeperij.

Dus plan snel een weekendje weg naar deze leuke, bijzondere accommodatie via Face2Face Travel.