MSC Cruises presents Cirque du Soleil at Sea

Not just any cruise…….

MSC Meraviglia, het toekomstige vlaggenschip van MSC Cruises, zal vanaf de zomer 2017 het pronkstuk van de Middellandse Zee zijn.

Sta versteld van haar innovatieve faciliteiten, zoals een flight-simulator, een waterpark gelegen op twee verschillende dekken inclusief een touwbrug parcour over de achterkant van het schip!

Geniet daarnaast van een spectaculaire Cirque du Soleil show aan boord, ter plaatse te boeken en te betalen. De shows van Cirque du Soleil worden exclusief ontworpen voor MSC Cruises en ook de Carousel lounge aan boord wordt ontworpen in samenwerking met de architecten van Cirque du Soleil.

Net als op alle andere schepen van MSC Cruises kun je genieten van culinaire hoogstandjes in één van de vele restaurants aan boord. Naast de klassieke dinerzittingen is het tevens mogelijk om flexibel te dineren. Ontdek tevens de zes specialiteitenrestaurants aan boord waaronder het Eataly Ristorante Italia, Kaito Sushi Bar en Butcher’s Cut voor de beste Amerikaanse steaks.

De elegante en mediterrane inrichting van deze schepen wordt wederom tot leven gebracht aan boord van de MSC Meraviglia met onder andere een 96 meter lange overdekte promenade, geheel in Mediterrane stijl.

msc-cruises-cirque-du-soleilDe naam van dit nieuwste schip betekent in het Italiaans ‘wonder ‘ en je zult jezelf zeker verwonderen op dit prachtige schip.

Dompel jezelf volledig onder in een wereld van entertainment, winkels, boetieks en restaurants onder een schitterende 480 meter brede hemel met LED-verlichting!

De innovatieve accommodaties op de MSC Meraviglia zijn ontworpen op een manier zoals alleen een familiebedrijf dat kan doen. Met tien verschillende huttypes om uit te kiezen, waarbij comfort de eerste prioriteit is. Het MSC Yacht Clubgedeelte is verbeterd voor degenen op zoek zijn naar extra exclusiviteit en privacy. Voor gezinnen en groepen zijn er speciale hutten ontworpen die plaats bieden voor maximaal tien reizigers!

Boek nu je MSC Meraviglia cruise via Face2Face Travel en ontvang tijdelijk 3 gratis diners bij een Fantastica Experience in een van de specialiteitenrestaurants!