MSC Cruises nieuw vlaggenschip

MSC Cruises nieuw vlaggenschip

MSC Cruises heeft een nieuw vlaggenschip, een juweel, aan haar indrukwekkende vloot toegevoegd. Vorige week werd in het Italiaanse Genua op grootste wijze de MSC Preziosa gedoopt door de nog steeds prachtige en indrukwekkende beschermvrouwe Sophia Loren. Het nieuwste vlaggenschip heeft alles om te genieten van een zonovergoten cruise over de Westelijke Middellandse Zee.

In 8 dagen vaart de MSC Preziosa haar rondje van Genua via Napels, Messina en Tunis naar het Spaanse Barcelona om vervolgens via Marseille weer aan te meren in Genua. Een week waarin je je volop kunt ontspannen, genieten van de heerlijke maaltijden of juist sportief meedoen aan de diverse activiteiten die aan boord georganiseerd worden. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om tijdens de stops cultuur op te snuiven of te shoppen in de steden.

De warme Zuideuropese sfeer vind je overal aan boord terug door de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, het mediterrane licht en kleuren en er is zelfs een heuse stenen piazza aan boord. Verder biedt het schip naast spectaculaire Swarovski trappen ook een magische ‘infinity pool’.

Kortom, heerlijk genieten op nog geen 2 uur vliegen. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Om de komst van de MSC Preziosa te vieren heeft MSC Cruises een aantal hele mooie aanbiedingen samengesteld. Je vaart al een week mee vanaf slechts € 399,- per persoon!

Gebruik maken van aanbiedingen of een boeking plaatsen? Neem contact op met één van onze Travel Managers.