Naar Puglia met The Andiamo World

Andiamo a Lecce, Matera, Bari, Monopoli, Ostuni, één voor één prachtige kleine dorpjes in de provincie Puglia, gelegen in het zuiden van Italië, of zoals velen het ook wel zullen herkennen, de hak van de laars. Puglia is het Santorini van Italië, met de witte masseria’s, de trulli, en de azuurblauwe zee, geeft deze regio het ultieme mediterraanse gevoel!

Trulli zijn de typische Pugliese witgepleisterde huisjes. Ze zijn zo uniek dat zelfs UNESCO er waarde aan heeft gehecht waardoor ze nu ook op de werelderfgoedlijst staan! Velen zijn verbouwd tot boutique hotels en privé villa’s .

Als u deze tocht mee wilt maken beginnen we de dag met een proeverij van olijfoliën, waarna we op de Vespa over de zonovergoten heuvels het landschap van Puglia zullen verkennen en richting een Masseria rijden voor de lunch bij een lokale familie aan lange tafels buiten met verse biologische producten en wijnen van hun eigen land.

Na een heerlijke massage spa en welness behandeling in dezelfde masseria gaan we naar door de prachtige Barokstad Lecce, waar veel films zijn opgenomen. Lecce is de stad van de mode, prachtig gerestaureerd met indrukwekkende contrasten! Het trendy Puglia! Loop met mij mee door de kronkelende straatjes en over de dorpspleintjes waar de terrasjes gevuld zijn met Aperol Spritz drinkende toerisAndiamo Trulliten en ijverig discussiërende Pugliesi.

De dag wordt afgesloten met een diner in een uniek restaurant gelegen op de rotsen van Polignano. Geniet van het eten dat klaar is gemaakt met 0 chilometri producten, alles vers en direct van het land en uit de zee. Puglia is ideaal als het gaat om het pescatoerisme, eerst samen met de visser de zee op, om later die dag met iedereen te genieten van de vangst.  Moe maar voldaan keren we terug in ons hotel voor een nachtrust onder de sterrenhemel van Puglia om de ochtend erna weer klaar te zijn voor een dag in La Bella Puglia!

Incentives, Meetings, Events, Familie Arrangementen, Masseria’s, Trulli Hotels, Villa’s met Privé Catering en Zwembad, Team-building Activiteiten, Unieke Excursies, Cultuur, Spa, Welness & Yoga, Fashion, Food & Wine Experiences, Fiets & Vespa Tochten, Paardrijden door de Natuur, Jeep Safari’s,  Beach & Sea Activiteiten, Privé Boottour naar een Eiland, Snorkelen en Zwemmen…..

U merkt het al: te veel om op te noemen. Neem contact met mij op voor persoonlijk advies en begeleiding in Puglia.  In samenwerking met The Andiamo World regel ik het graag voor u! Laat u inspireren, er worden geheime deuren geopend  en u zult een unieke Italië experience beleven.

Andiamo Avanti!