Nazomeren aan de Middellandse Zee

“Nazomeren aan de Middellandse Zee”

Hoewel de zon zich nog steeds veelvuldig laat zien en we allemaal nog in zomerse sferen zijn, begint zich – met name ‘s morgens – toch onmiskenbaar de herfst zich aan te dienen. Hier en daar al een verkleurd blad, ochtendmist aan de grond, een briesje in de lucht… Mooi om de natuur zich klaar te zien maken voor het volgende seizoen, maar toch… met weemoed gaan we afscheid nemen van de zomer.

Wil je de zomer wat langer vasthouden en je verzekeren van de nodige dosis zon wanneer hier de herfst zijn intrede doet? Boek dan een week naar de zon! De zomer blijft veel langer hangen in de landen rondom de Middellandse Zee. Lekker nog even genieten van het strandleven, dineren onder de sterren en al het andere dat het zomerse leven zo relaxed maakt!

Italië is zo’n bestemming aan de Middellandse Zee die zich perfect laat bereizen in september en oktober. Heerlijke temperatuur om de meest prachtige steden te verkennen, de wijnoogst, het truffelseizoen, een cappuccino op het terras… Of toch nog een week strandvakantie op één van de Griekse eilanden of de Spaanse Balearen.

Bijkomend voordeel van een nazomervakantie aan de Middellandse Zee? De reissommen zijn stukken aantrekkelijker dan in het hoogseizoen! Zin om nog wat extra zon te pakken? We informeren je graag over de mogelijkheden en meest interessante aanbiedingen! Neem contact op met één van onze Travel Managers.