Nazomeren op Cyprus

“Lekker nazomeren op Cyprus”

Op maar vier uur vliegen van Nederland ligt vakantieland Cyprus. Het warmste eiland van de Middellandse Zee is de geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van schoonheid en de liefde. Naast zon, zee en strand is Cyprus rijkelijk bedeeld met pittoreske vissersplaatsjes, bergdorpjes en een ruig natuurgebied. Voeg daarbij de heerlijke en veelzijdige Cypriotische keuken en de zeer gastvrije bevolking en alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn aanwezig.

Cyprus heeft een mediterraan klimaat met lange warme zomers en vrij korte milde winters. Het najaar is wat betreft de temperatuur verreweg het aangenaamst. Het is warm, maar niet zo heet als de zomermaanden. En daarnaast is het zeewater opgewarmd tot een zeer aangename temperatuur. Ideaal voor strand- en & zeeliefhebbers! Dit alles maakt Cyprus dan ook tot een perfecte bestemming om heerlijk te nazomeren op Cyprus!

Bijkomend voordeel is ook dat nazomeren op Cyprus de prijzen ver onder die van het hoogseizoen liggen. Wij kunnen u ongetwijfeld verrassen met mooie accommodaties tegen alleszins aantrekkelijke prijzen. Een paar persoonlijke favorieten delen we vast met u. Wat dacht u van:

8 dagen Villa Akamas – v.a. € 466,- p.p. (incl. vlucht & huurauto)

Een eigen villa met privé-zwembad en een huurauto voor de deur! De villa’s liggen verspreid over het Akamas natuurgebied in een authentieke, landelijke omgeving. Met recht Bijzonder Cyprus!

8 dagen Villa Natura Beach – v.a. € 472,- p.p. (incl. vlucht & huurauto)

Heerlijk rustig gelegen aan een baai met een fabelachtig uitzicht over de kustlijn van het Akamas schiereiland. De vijf vrijstaande villa’s hebben ieder een privé zwembad.

8 dagen Appartementen Kotzias – v.a. € 444,- p.p. (incl. vlucht & huurauto)

Kleinschalig, intiem appartementencomplex met een heerlijk rustige ligging. Een prima uitgangspunt om vanaf hier Cyprus verder te ontdekken. Perfecte plek om te ontspannen!

En zo hebben we er nog veel meer… Dus heeft u zin in een weekje Cypriotische zon en lekker nazomeren op Cyprus? We gaan graag aan de slag voor u! Neem contact op met één van de Travel Managers.