New York City trip

Start spreading the news….een kersttrip naar New York City

Ja, we blijven even in Amerika, want wij en ook veel van onze klanten, zijn ontzettend blij dat we binnenkort weer naar de USA mogen reizen. Een city trip naar New York City staat bij heel veel mensen op de bucket list.  

Bezoek de Big Apple eens rond de kersttijd. Zie met eigen ogen de gigantische kerstboom bij Rockefeller Center, ga op boxing day shoppen in de uitverkoop of woon het theaterspektakel bij op 2e kerstdag in de Radio City Music Hall, waar de beroemde Rockettes optreden. Je weet wel, de dames die met de benen in de lucht dansen. In Brooklyn kun je een kerstlichtjestour doen, om in de sfeer te komen. 

Uiteraard mag een bezoek aan het 9/11 monument en museum niet ontbreken. Ook het One World Observatory in het nieuwe World Trade Center is een aanrader. Alleen de lift ride naar de top is al indrukwekkend. Maar het nieuwste en hoogste observatiedek van NYC ligt op de 100e verdieping van een wolkenkrabber in Hudson Yards, de moderne, nieuwe buurt in West Manhattan. Het ligt op 335 meter en is daarmee het hoogste uitkijkpunt van de stad. 

Maak een heerlijke wandeling door High Line Park. Dit lang uitgestrekte park dat op een oude, verhoogde treinrail ligt midden in de stad. Loop bijvoorbeeld vanuit Hudson Yards via Chelsea naar Greenwich Village, of andersom. Stuk voor stuk prachtige wijken. Je kunt onderweg in een van de vele restaurantjes eten of in een van de vele boetiekjes even shoppen. 

Ja, het kan wel wat kouder zijn in NYC in de winter, maar er is ook kans op een stralend blauwe hemel. Een dikke jas aan en gaan! Want hier is altijd wat te beleven, weer of geen weer! 

We helpen je graag jouw kerstreis te boeken. Liever in het voorjaar van 2022? Ook geen probleem.