Onbegrensd genieten in Afrika

Face2Face Travel heeft een mooie samenwerking met Travel Impressions. Samen met deze experts delen we graag persoonlijke tips en helpen je een droomvakantie op maat samen te stellen vol unieke belevenissen en hoogtepunten waardoor de reis nóg onvergetelijker wordt. Of je nu het spoor van de ‘Big Five’ wilt volgen op de weidse savannes of op je gemak een wijnreis wilt maken… alles is mogelijk!

Wat dacht je van een reis naar naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Oeganda, Rwanda, Tanzania of Kenia?

We gaan nog een een stapje verder dan alleen het reserveren van een vlucht, hotelverblijf of auto. Of je nou Kaap de Goede Hoop wilt verkennen achterop een Harley Davidson, een uitzonderlijke safari wilt beleven en wilt slapen onder de sterren of een authentieke kookworkshop bij iemand thuis in de Bo-Kaap wilt meemaken: alles kanl! We zorgen voor een persoonlijke, op maat gemaakte route die je overal brengt waar je heen wilt en alles laat beleven wat je verlangt. Dat is pas onbegrensd genieten!

Luxe met een twist

Onze partner Travel Impressions doet de dingen graag anders. Luxe betekent niet alleen een mooie kamer, maar ook een bijzondere ervaring. Daarom ontvang je in veel hotels in Zuid-Afrika een speciale extra zoals een flesje wijn, een diner voor twee, een spabehandeling of een wijnproeverij – gratis, omdat je via Travel Impressions boekt. Daarnaast worden de reizen in ruim 15 landen aangeboden, waardoor er wereldwijde afspraken gemaakt kunnen worden en je gegarandeerd bent van uitstekende tarieven en condities. Laat je verrassen door deze luxe met een twist!

Een persoonlijk reisboek

Bij elke reis naar Zuid-Afrika of Namibië ontvang je een compleet op maat gemaakt reisboek. Hierin vind je onder andere routebeschrijvingen naar het hotel en een uitgebreide omschrijving van het gebied waar je verblijft en wat hier allemaal te beleven valt. Ook krijg je suggesties voor interessante dagtochten die vanuit het hotel gemaakt kunnen worden en ontvang je aanbevelingen op het gebied van restaurants, excursies, winkelen en meer. Zo wordt jouw Afrika reis nóg specialer…

Enkele speciale tips

·    Van safari naar belevenis: een safari avontuur staat natuurlijk bij elke Afrika reis op het programma, maar wij maken de beleving graag nét wat specialer. Slapen onder de sterren in een boomhut of een privé-ontbijt in de bush: het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden!

·    Harley Davidson tour naar Kaap de Goede Hoop: één van de mooiste routes ter wereld is die naar Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van Afrika. Om de ervaring nog net wat unieker te maken, doe je dit gewoon achter op een Harley Davidson motor. Hoe cool is dat?

·    Verblijf in Mashatu Lodge: dit grootste privé-reservaat in Zuidelijk Afrika is gelegen op de grens van Botswana en Zuid-Afrika. Een enorme verscheidenheid aan dieren, comfortabele suites, ongeëvenaarde safari’s: Mashatu is een unieke beleving!

·    Reis je met kinderen? Het contact met de natuur en het maken van een safari is een belevenis voor jong en oud. In Afrika zijn geweldige accommodaties waar kinderen een speciaal plekje hebben. Tijdens safari’s – ook mogelijk in malariavrije gebieden – kunnen kinderen helpen met het opsporen van de verschillende dieren. En in Kenia en Tanzania kunnen kinderen dansen met de Maasai en nieuwe vrienden maken tijdens een bezoek aan een lokale school. We denken graag mee om de ideale familievakantie samen te stellen.

Neem contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken en jouw ideale Afrika reis samen te stellen!