Onbegrensd genieten op Sardinië!

Uitgeroepen tot het beste familie resort ter wereld tijdens de World Travel Awards staat het Forte Village Resort op Sardinië garant voor een fantastische vakantie.

Dit stijlvolle resort biedt een grote keuze uit accommodaties, variërend van een familiebungalow tot een luxe, romantische suite. Tennislessen van Paul Haarhuis, de kinderen laten voetballen met internationale FIFA sterren op de Chelsea Soccer School, dineren in Michelen sterren restaurants of een traditionele trattoria, relaxen op het strand of in de bekroonde spa…. de mogelijkheden zijn eindeloos.

Forte Village Resort – een van de meest complete resorts in Europa

Te midden van een groot park met meer dan 2000 exotische planten en weelderige bloemen ligt Forte Village Resort, een van de meest complete resorts aan de Middellandse Zee. Het bestaat uit acht hotel- en bungalowcomplexen (4- en 5-sterren) en 21 restaurants – waaronder één onder leiding van Michelin chef Gordon Ramsay. Er is een ruim aanbod aan activiteiten en recreatieve faciliteiten. De Forte Village sportacademies voor tennis, rugby en voetbal bieden veel sportieve activiteiten; speel een partijtje tennis met legendarische tennishelden zoals Paul Haarhuis of laat voetbaldromen uitkomen bij de Chelsea Soccer School. Kinderen vermaken zich uitstekend in Kinderwonderland en Mario’s Village, terwijl de ouders genieten van ontspannende (Thalassotherapie)behandelingen in de Acquaforte Spa. 10 zwembaden, een prachtig wit zandstrand, een bowling- en kartbaan en een uitgebreid aanbod aan watersporten maken het aanbod compleet. Forte Village Resort is door reisbureaus wereldwijd al 19 jaar verkozen tot ‘The World’s Leading Resort’.

Rechtstreeks met KLM

Forte Village Resort is prachtig gelegen in Santa Margherita di Pula, aan de zuidkust van Sardinië. De luchthaven van Cagliari ligt op 45 minuten rijden van het resort. Vanaf 1 april vliegt KLM op zaterdag en zondag rechtstreeks van en naar Cagliari; in juli en augustus zelfs dagelijks.

Unieke extra’s bij boeking via Travel Impressions

Dit fantastische resort boeken wij via onze partner Travel Impressions, dé specialist voor een reis in het luxe segment. Voor deze reisorganisatie betekent luxe niet alleen een mooie kamer, maar ook een bijzondere ervaring. Daarom biedt Travel Impressions altijd iets bijzonders aan tijdens het verblijf, zodat je nog meer onbegrensd kunt genieten. Bij boeking van Forte Village Resort ontvang je:

·       Een fles Italiaanse champagne en vers fruit bij aankomst.
·       Tweemaal toegang tot de Acquaforte Spa per persoon per verblijf.
·       Gratis Wi-Fi.
·       Een tegoed van € 100 voor eten en drinken, per kamer per verblijf.

Neem contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken!