Onbekend Cyprus

Cyprus is een zelfstandig land met een geheel eigen cultuur en geschiedenis, waarbij een groot deel van de inwoners een Griekse achtergrond heeft. Het is het eiland van Aphrodite, de godin van de liefde, de vruchtbaarheid en de schoonheid. Deze godin zie je veel terug in verhalen en afbeeldingen over Cyprus.
Met slechts vier uur vliegen ben je al op dit prachtige eiland in de Middellandse zee.
Het eiland biedt een mooie mix tussen zon, zee en strand en pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes en een ruig natuurgebied. Er liggen veel cultuurschatten op het eiland, dit komt door de strategische ligging. Voldoende te zien en te beleven voor iedere soort vakantie!

De grootste keuze op Cyprus vindt u bij New Isropa: een kleine 100 hotels, appartementen en villa’s (tot maximaal 11 personen) over heel Cyprus verspreid. Isropa biedt op dit prachtige eiland niet alleen strandvakanties, maar ook een zeer ruime keuze uit fly-drives naar zowel 3-, 4- als 5-sterren hotels. U reist op eigen gelegenheid op het eiland in een huurauto.
U vliegt met Transavia vanaf Amsterdam naar Paphos of Larnaca (vier keer per week). Vliegt u liever vanaf Duitsland dan kan dat vanaf Düsseldorf naar Paphos, twee keer per week.

cyprus overzichtHeel bijzonder zijn de “couleure locale” appartementen en hotels: ontdek het échte Cyprus van dichtbij en slaap in kleine plaatsjes, soms ver in het binnenland van Cyprus, bij de gastvrije lokale bevolking. U heeft de keuze uit eenvoudig tot zeer luxe, maar bijna altijd landelijk gelegen. Wat dacht u van een 8-daagse fly drive langs deze pareltjes van het eiland?

Speciale aandacht vragen wij voor:
– Villa’s Club St. George vlakbij Paphos: prachtig uitzicht en scherp geprijsd
– Villa’s Prestige bij Coral Bay en Akamas
– Het vakantiedorpje Hylatio Tourist Village in Pissouri: witte huisjes in een prachtige tuin
– Nissiana hotel & bungalows in Ayia Napa

Kinderen t/m 11 jaar zijn gratis in bijna alle accommodaties en alle transfers zijn met een taxi of taxibusje indien u een pakketreis boekt. Dit scheelt u veel tijd, omdat u niet langs heel veel andere hotels gaat voor u bij uw bestemming bent.

Isropa staat bekend om zijn vele maatwerk: bijna alles is mogelijk! Wilt u de fly drive verlengen of de route net iets anders? Vraag uw Travel Manager om verder informatie.

Graag tot ziens op dit prachtige eiland!