Ondek een wereldstad op een fiets

Lekker op de fiets als een local door de stad: met of zonder gids.

Honderdduizenden Nederlanders bezoeken deze maanden steden als Barcelona, Parijs, Berlijn, Rome of Lissabon. Maar ook verder weg; New York of Rio de Janeiro: prima fietssteden!

Als bezoeker van een stad heb je bijna altijd minder tijd dan dat je zou willen. Via Face2Face Travel is het mogelijk om een fietstour, fietshuur of stadswandeling met Nederlandse gids te boeken overal ter wereld in 50 topsteden. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden of ga juist van de gebaande paden af. Beleef de stad van binnen uit en ontdek hoe en waar een local zich beweegt en het leven ervaart. Op de fiets voel je je in no time thuis in een wereldstad.

In een paar uur zie en hoor je alles, terwijl je op de fiets de Nederlandse local door de stad volgt. In een ochtend of middag doe je meer dan een ander in 3 dagen. Neem bijvoorbeeld Parijs: het Louvre, de Eiffel-toren, de wijken Le Marais en Quartier Latin, de prachtige stadsparken, Le Bastille, de Notre Dame en een kop koffie aan de voet van de Sacre Coeur? Voila! Tijdens de populaire Highlights-fietstour ben je in no time echt onderdeel van een wereldstad.

Ideaal voor individuen, gezinnen en groepen.  Juist met kinderen is het leuk om te doen. En het is nog beter voor het milieu ook dan andere manieren van vervoer in een stad.