Met een huurauto zie je meer!

Met een huurauto zie je meer! Wij geloven daar in maar het is ook nog eens bewezen tijdens een groot onderzoek onder ruim 1100 autohuurders.

Naar dat leuke afgelegen strandje rijden of ‘s avonds een eindje toeren om in dat ene speciale restaurant te dineren. Met een huurauto koop je als het ware een stukje extra vrijheid en dus meer vakantiebeleving.

Als je aankomt op de luchthaven kan de auto al voor je klaar staan. Maar ook als je midden in je vakantie voor een paar dagen een auto wilt boeken kan dat. Je kunt deze heerlijk luxe bij je accommodatie laten afleveren(soms tegen een toeslag) of bijvoorbeeld bij een stadskantoor.

En Nederlanders moet je niet lastig vallen met extra onvoorziene kosten en vage voorwaarden. Daar houden we niet van. En met de wetenschap dat dit allemaal van te voren geregeld is zien we autohuur in het buitenland best zitten. Dit kwam ook uit het onderzoek naar voren.

Face2Face Travel heeft goede afspraken gemaakt waardoor er geen bijkomende kosten zijn. Alles is van tevoren duidelijk afgesproken en er zijn geen verrassingen. Goede verzekeringen en de afkoop eigen risico: alles is geregeld. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Het is dus leuk om een auto te huren maar er zijn nog talloze andere redenen te bedenken om met een gehuurde bolide door het buitenland te scheuren tijdens een vakantie, uiteraard binnen alle geldende snelheidslimieten. Flexibiliteit en gevoel voor vrijheid staat op nummer 1 voor de meeste Nederlanders, lekker gaan en staan waar je wilt. Wie wil dat niet?

Comfort staat op een goede tweede plaats, gewoon geen onhandig gedoe met openbaar vervoer, tijden uitzoeken, kaartjes kopen enzovoorts. Dat kan op zich ook een leuk avontuur zijn maar hoe  fijn is het als je lekker eigen muziek kunt luisteren en de airco aan, genietend van het voorbijflitsende landschap?

Enthousiast geworden? Vraag je Travel Manager van Face2Face Travel. Samen het aanbod van tevoren bekijken, alles regelen en heerlijk genieten. De voorwaarden zijn transparant en met het all-in autohuur pakket zijn alle belangrijke verzekeringen inbegrepen.

Onbezorgd genieten met een huurauto, net dat stukje extra vakantieplezier!