Ontdek de geheimen van Suriname!

Vanaf 1 juli aanstaande vliegt TUIfly elke maandag met de Dreamliner naar Paramaribo. Tot die tijd kan er met Surinam Airways of KLM gevlogen, dus het vliegaanbod wordt aanzienlijk uitgebreid.

Suriname is een bijzondere bestemming. De boeiende flora, fauna en cultuur maken het land interessant om te bezoeken. Het land bestaat voor driekwart uit tropisch regenwoud. En heerlijk dat je gewoon Nederlands kunt spreken, tot in de diepste binnenlanden wordt er in onze eigen taal gesproken. En omdat je toch in de buurt bent, kun je Suriname goed combineren met een strandverlenging op Curaçao!

Suriname is geen typische strandbestemming. Het land is rijk aan jungle met een grote verscheidenheid aan planten en dieren. Begin je reis met een paar nachten in Paramaribo en wordt voor even een onderdeel van het leven in deze stad. Deze stad heeft prachtige architectuur en staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Er zijn diverse hotels te boeken, aangevuld met een leuke dagtrip en excursies. Terugkomend van je tocht kun je heerlijk genieten van een goede maaltijd bij het Vat of de Waterkant.

Heb je de smaak te pakken gekregen, ga dan een mooie rondreis maken! Dit kan een georganiseerde rondreis zijn of een rondreis naar je eigen ideeën samengesteld.

Enkele suggesties die ik je kan geven als Travel Manager van Face2Face Travel:

> Bezoek de plantages in Commewijne met de fiets
> Bezichtig de forten in Paramaribo
> Ontdek de ongerepte jungle per korjaal, dat is kano gemaakt uit een boomstam. Hoe bijzonder is dat?
> Kennismaking met de Marroncultuur
> Ontmoeting met inheemsen
> Schildpadden in Galibi

Verder verklappen we niet te veel. Vraag snel naar de mogelijkheden voor dit prachtige, nu nog ongerepte land. Wist je dat er fijne resorts zijn aan de Suriname rivier waar het heerlijk vertoeven is? Combineer dit met eenvoudige verblijven in de jungle en het zal een onvergetelijke reis worden.

Suriname: ontdek de geheimen!