Ontdek Europa met OAD

Ben je op zoek naar een mooie groepsreis in Europa of ver daarbuiten? Oad heeft een uitgebreid aanbod aan prachtige rondreizen, excursiereizen en actieve vakanties. Wil je meer luxe en reizen in een kleinere groep? Kies dan voor een reis met de Oad Excellent bus.

Reizen in een kleiner gezelschap wordt steeds populairder, evenals het comfort tijdens de reis. Met De Oad Excellent touringcars geniet je van een ontspannen reis in een luxe touringcar, in een kleine groep van maximaal 34 personen.

Het extra comfort van de Oad Excellent touringcar bestaat uit comfortabele lederen fauteuils, ook zijwaarts verstelbaar voor meer ruimte, ruim verstelbare rugleuning en voetsteun, persoonlijk entertainmentsysteem met films, muziek en ‘een blik op de weg’ Via een webcam kun je op je scherm meekijken met de chauffeur, uitklapbare tafeltjes, gelijkvloers toilet, keuken met o.a. koelkast, koffiezetapparaat en magnetron, extra zitje met vier stoelen en tafel bij de keuken en gratis WiFi.

Kiev

Je kunt bij veel rondreizen kiezen voor vertrekdata met de Oad Comfort Class bus of met de Oad Excellent bus.

De Oad Grand Tours zijn heel bijzonder. Deze wat langere reizen omvatten alle highlights van een land. Ontdek de Oad Grand Tours in Italië, Oekraïne, Balkan  (8 landen in 1 reis), Rusland, Spanje & Portugal, Schotland, Ierland, Griekenland en Turkije. We lichten er één voor je uit: de Grand Tour Spanje & Portugal. Wil je de prachtige cultuur en natuur van Spanje en Portugal ontdekken in een gezellige en goed verzorgde groepsreis, dan biedt Oad de prachtige 19-daagse Grand Tour Spanje en Portugal aan. Deze reis omvat alle hoogtepunten van deze twee landen.

De reis begint in Frankrijk in San Sebastian. Vervolgens worden plaatsen als Santiago de Compostela, Porto en Lissabon aangedaan. Maar ook Sevilla, Córdoba, Granada, Madrid en Barcelona.

Dat zijn slechts de hoogtepunten, maar onderweg zie je nog zoveel meer ….

Wanneer je het traject naar Spanje liever per vliegtuig wilt afleggen is het ook mogelijk om de reis als vlieg-rondreis te boeken. Deze reis is ook mogelijk met de Oad Excellent Touringcar.

Om de reis comfortabel te starten kun je met eigen auto naar het overstappunt rijden, of een overnachting boeken voorafgaande aan de dag van vertrek. Oad heeft ook een Taxi service, vanaf huis naar het dichtstbijzijnde opstappunt of naar het overstappunt Moerdijk.

Dus waarom nog wachten? Informeer snel bij je Travel Manager van Face2Face Travel welke data nog beschikbaar zijn voor deze mooie comfortabele busreizen!