Onze Designtip: 25Hours The Goldman

Waar sommige hotels soms een wat sobere uitstraling hebben, kun je dat van 25Hours hotel The Goldman in Frankfurt beslist niet zeggen. Dit hotel bestaat uit twee delen met contrasterende kamers, die allen zijn vormgegeven in een geweldige stijl. 25Hours The Goldman is een echt mooi boutique hotel.

De 49 kamers in de westelijke vleugel halen hun inspiratie uit lokale persoonlijkheden. De 48 hotelkamers in het oostelijke deel van het gebouw werden geïnspireerd door zowel de architectuur en de filosofie van het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York.

24hrs fra2Het personeel van het hotel doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Dit komt onder meer tot uiting in de vriendelijke en snelle (incheck)service en hun passie voor gastvrijheid.

De aandacht voor elk kleinste detail in dit hotel is fascinerend en dat maakt dat het hotel zeer geliefd is bij zowel vakantiegangers als zakenreizigers. In het Goldman restaurant worden uitstekende maaltijden geserveerd, er is gratis WiFi en de mogelijkheid om een fiets te huren om bijvoorbeeld het centrum van Frankfurt te ontdekken. Het centrum is overigens ook per openbaar vervoer goed te bereiken, want het hotel ligt dichtbij tram 11 en de U-bahn halte Ostbahnhof in Frankfurt. Juist de centrale ligging van het hotel maakt een verblijf in dit hotel tijdens een stedentrip Frankfurt extra aantrekkelijk.