Onze designtip: Hotel Bergland in Sölden

Genieten in een luxe en sfeervol designhotel, waar het je aan niets ontbreekt. Af en toe moet je dat gewoon doen. Om even de accu op te laden en alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten. Onze designtip voor deze maand is Hotel Bergland in het Oostenrijkse Sölden. Een prachtig vier sterren designhotel, met vele luxe faciliteiten waar je een heerlijke tijd kunt hebben.

Kenmerkend voor dit moderne en superieure hotel zijn de moderne Alpine sfeer, de schitterende ontwerpen van de kamers en restaurants en de natuurlijke materialen die zijn gebruikt om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. De kamers zijn modern ingericht met natuurlijke materialen en hebben allemaal een balkon, minibar, satelliet-tv en een badkamer met een glazen wand.

berghotel spaParadepaardje van dit hotel is echter de 1700 m² Sky Spa voor Alpenwellness (inderdaad, gevestigd op het dak!) vanwaaruit je een panoramisch uitzicht hebt op de bergen en Sölden zelf. Ontspannen kan in de spa in overvloed: er is een binnenzwembad, een hot tub in de buitenlucht, een Finse sauna en er zijn diverse ontspanningsruimtes. Uiteraard kun je hier diverse wellness-, schoonheids- en massagebehandelingen ondergaan. Sportliefhebbers kunnen aan hun conditie werken in de aerobic- en fitnessruimte. Geen sportkleding meegenomen? De eigen sportwinkel van het hotel biedt dan uitkomst.

Het hotel ligt in het centrum van Sölden, direct naast de nieuwe kabelbaan Zentrum-Shuttle. Het hotel heeft hierdoor een directe aansluiting op de diverse ski- en wandelgebieden. Een ideaal startpunt voor het ondernemen van sportieve activiteiten. Wil je liever niet alleen op pad? Vanuit het hotel worden diverse begeleide skitochten en ijsklimtochten georganiseerd.