Oosterse pareltjes voor op je bucketlist

Wondermooi Bali en zonnig Koh Phangan!

Bij Face2Face Travel hebben wij goede contacten met lokale partners onder andere op het eiland Bali in Indonesië.

Deze lokale partner vroeg ons een mooie rondreis onder de aandacht te brengen en uiteraard doen we dat. Cultuur, natuur, activiteiten en stranddagen. Dat zijn de kernwoorden van deze rondreis.

Een prachtige en fascinerende rondreis op de Koningin van alle eilanden: “ Bali”.

Op een ontspannen maar leerzame manier neemt de Engelssprekende reisleider je mee naar de vele hoogtepunten die Bali rijk is. Je overnacht in aangename kleinschalige hotels. Je wordt meegenomen naar het bekende bohemien en kunstenaar stadje Ubud, naar het magnifieke Bali National Park met vele leuke activiteiten inclusief. En wat is er fijner dan te eindigen met een paar heerlijke ontspannen dagen aan het strand?

De reis is zo opgebouwd dat je niet alle dagen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat onderweg bent. Je kunt op je gemak genieten en soms op eigen houtje op verdere ontdekkingstocht gaan tijdens de ingebouwde vrije dagen. Na de rondreis kun je volop genieten van zon, strand en de zee van het bruisende zuiden van Bali.

Deze tocht is uiteraard goed te combineren met andere bestemmingen in Indonesië.

Niet alleen Bali kunnen wij aanbieden maar wacht dacht je van Thailand? Koh Panghan is het zustereiland van Koh Samui, alleen dan veel rustiger. Het eiland beschikt over prachtige stranden en een geweldige natuur. Bijvoorbeeld het resort Loyfa Natural Resort is heerlijk om bij te komen van alle beslommeringen. Reserveer dit voor of na een rondreis.door Thailand.

Wij kunnen deze accommodatie voor je boeken inclusief transfer, inclusief ferry vanaf Koh Samui Airport en inclusief ontbijt. Er zijn zogenaamde Pool villas en Beachfront Villas. Het blijft moeilijk kiezen maar wat je ook beslist: je Travel Manager van Face2Face Travel weet waar deze prachtige bestemmingen geboekt kunnen worden zodat je onbezorgd kunt genieten.