Oostwegel Collection

Onderdompel in een heerlijke ambiance, je culinair laten verwennen en genieten van de prachtige omgeving van het mooie Limburg. Bij Oostwegel Collection kan dit allemaal.  

Overnachten in prachtig verbouwde monumentale locaties zoals een landgoed, een kasteel of een klooster.  Allemaal locaties met een eigen identiteit en een eigen verhaal. De betovering van de omliggende natuur, de zorg voor het behoud van cultureel erfgoed en de bevlogenheid van de  gastvrije mensen maken een verblijf bij Oostwegel Collection tot een ervaring om steeds opnieuw te beleven.

Château Neercanne in Maastricht, het enige terrassenkasteel in Nederland. De ambiance van de wijnkelders in de mergelgrotten is verrassend en het Torentje de Gulden is een unieke locatie voor een intieme lunch of diner. Volg een van de wandelroutes en geniet van de uitkijkpunten over het glooiende landschap van de heuvels van het Jekerdal.
Winselerhof in Landgraaf, een kleinschalig en karaktervolle herenboerderij die zich midden in de natuur bevindt. De 49 authentieke hotelkamers zijn gelegen rondom de rustieke binnenhof.
Château St. Gerlach in Valkenburg. Een voormalig klooster vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur. Gastronomie staat hoog in het vaandel bij Chateau St. Gerlach maar ook ontspannen in de Spa & Wellness is een echte aanrader
Kruisherenhotel is een 5*****designhotel in het centrum van Maastricht. Het is een voormalig Kruisherenklooster. De architectonische contrasten tussen verleden en heden komen overal in het hotel tot leven. Een echte aanrader is de befaamde weekend Brunch, genieten van een selectie gerechten van chef de cuisine Menno Bannier.

Een paar dagen er tussenuit of de feestdagen doorbrengen op bijzondere locaties in Zuid Limburg? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze ervaren Travel Managers van Face2Face Travel.