Op reis met OAD Bus naar Disneyland Parijs

“Op reis met OAD Bus”

Ongetwijfeld heb je het afgelopen jaar in de media gelezen dat de Holtense reisorganisatie OAD zijn faillissement heeft moeten aanvragen. We zijn echter blij je te kunnen melden dat onder de naam OAD een doorstart is gemaakt met het busbedrijf. Een sterk merk, een solide team, prachtige producten en weer volledig aangesloten bij zowel het ANVR als SGR. En om dat te vieren zijn er vele mooie kortingen! Dus: Op reis met OAD Bus!

Naar Disneyland Parijs met € 25,- korting p.p.

Boek nu een arrangement naar Disneyland Parijs met de unieke OAD Kidsbus en ontvang per persoon € 25,- korting. Bovendien krijgen kinderen t/m 6 jaar hun busreis, toegang tot het park en verblijf cadeau! Deze actie is geldig t/m 30 april a.s. bij boeking van een hotelarrangement incl. entrée tot de Disney Parken. Kinderen van 7 t/m 11 jaar ontvangen € 25,- korting over de kinderprijs.

Riviercruise? Dan 2e persoon gratis bij de OAD Taxi Service

Wilt je comfortabel en rustig door Europa’s mooiste landen en langs de mooiste oevers varen in een ontspannen tempo? Overweeg dan eens een riviercruise! Boek je deze voor 1 april incl. de OAD Taxi Service, dan reist de 2e persoon gratis met de taxi mee. En reis je alleen, dan krijg je een korting van 25%!

Op reis met OAD bus? Neem dan contact op met één van onze Travel Managers.