Out of Africa… in Botswana!

“Avontuurlijk Botswana”

Je bent op zoek naar het echte avontuur en houdt wel van een uitdaging? Dan is Botswana dé bestemming voor jou! Wie aan Botswana denkt, denkt aan safari, de ‘Big Five’, gamedrives, de Okavango Delta en Kalahari woestijn. Stel je daarbij overnachtingen voor in sfeervolle lodges en tented camps midden in de wilde natuur en de mix voor een onvergetelijke vakantie is compleet!

Reizen naar Botswana zijn avontuurlijk en voor de echte natuurliefhebber. Rondreizen langs de mooiste wildparken, gecombineerd met een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Watervallen. Maar ook de Okavanga delta die met zijn uitgestrekte wetlands is als een groen juweel midden in de desolate Kalahari woestijn. Of kom oog in oog te staan met de ‘big five’ (luipaard, leeuw, olifant, buffel en met geluk de neushoorn) tijdens een 4×4 gamedrive door het Moremi Game Reservaat of het Chobe National Park.

Afrika-specialist Live2Travel biedt rondreizen voor zowel groepen als op individuele basis. En welke je ook kiest, bij iedere reis staan vooral safari’s in de wilde natuur centraal. Favorieten van ons zijn:

Botswana Explorer: 11-daagse groepsreis in internationaal gezelschap – v.a. € 1.990,- p.p.
Als je in korte tijd enkele hoogtepunten van Botswana wilt zien, maar liever niet alleen reist. Je bezoek de unieke Okavanga dela, maakt een bijzondere boottocht in een traditionele Mokoro, gaat wild spotten in het Moremi Wildreservaat en het Chobe National Park. De reis wordt afgesloten bij de wereldberoemde Vic’ Falls.

Botswana hoogtepunten Vliegsafari: 9-daagse individuele rondreis met gids – v.a. € 4.810,- p.p.
Naast het feit dat je tijdens deze reis alle hoogtepunten van Botswana zult zien (Okavango delta, Moremi Wildreservaat, Chobe National Park en de Vic’ Falls) wordt deze reis met name bijzonder gemaakt door de luxe van een vliegsafari en de kennis, ervaring en service van een ervaren gids. Eén van de meest bijzondere reizen om kennis te maken met dit bijzondere en prachtige land!

Het aanbod is uiteraard nog uitgebreider en biedt voor elk wat wils. Wil je naar Botswana? Bel of mail ons dan. Samen gaan we de reiswensen doornemen en zorgen ervoor dat je uiteindelijk een reis gaat maken die absoluut onvergetelijk zal zijn!