Er kan weer gereisd worden! Stapje voor stapje kunnen wij weer beginnen met het aanbieden van reizen naar een aantal bestemmingen! Hoe fijn is dat!? Diverse landen openen hun grenzen en verwelkomen toeristen.

Lees verder »

Over Face2Face Travel

Face2Face Travel is een dynamische onderneming in de reisbranche, het bedrijf is opgericht in december 2007. Face2Face Travel is gevestigd met het Travel Facility Center in Almere, aan de Xenonstraat 167.

Het Travel Facility Center ondersteunt als back office service center de zelfstandige Travel Managers, deze zijn verspreid gevestigd in Nederland.

Directeur, eigenaar van Face2Face Travel is dhr. Takis Panagopoulos. De begeleiding en ondersteuning van de Travel Managers is in handen van de directeur en zijn team, het Facility Center in Almere is dagelijks (MA-VR) geopend tussen 09.00h-17.00h, hierna is het team telefonisch bereikbaar ook buiten kantooruren.

Alle Travel Managers beschikken over de benodigde kennis en reiservaring om zo uw reiswens te kunnen realiseren. Onze Travel Managers zijn voorzien van meerdere technische oplossingen om, indien nodig 24 uur per dag contact te kunnen nemen met de meeste in Nederland gevestigde Touroperators en leveranciers. Bovendien verzorgen onze Travel Managers graag u op maat samengestelde reis; een keuze van meer dan 150.000 hotels wereldwijd en de beste prijs/kwaliteit verhouding op vliegtickets, auto of camperverhuur maken voor u alles mogelijk.

Wilt u meer weten over Face2Face Travel? Zoek op onze website uw eigen Travel Manager of reserveer direct uw vakantie, uw wens is onze uitdaging.

Directie en medewerkers van Face2Face Travel.