PackPoint reisinpaklijst

Deze reisapp pakt zowat je tassen voor je in.

Ben jij ook zo iemand die óf te weinig, of juist weer teveel kleding inpakt voor op vakantie? Is het gewicht van jouw koffer iedere keer nét iets over het toegestane gewicht van de vliegtuigmaatschappij?

De app PackPoint stelt je simpelweg een paar vragen: ben jij een man of vrouw? ga je op zakenreis of vakantie? hebben jullie een baby bij jullie? hoeveel dagen duurt jouw reis en waar ga jij exact naar toe? De app gaat vervolgens het weer op de locatie(s) van jouw trip analyseren, om vervolgens een lijst terug te koppelen met het aantal kledingstukken, toiletspullen en elektronische apparaten die je nodig hebt voor jouw reis. Ook geeft de app aan welk type kleding je mee moet nemen, en geeft je daarnaast nog een aantal suggesties die je wel of niet op jouw lijstje kunt zetten.

De app gaat zelfs nog een stapje verder door ook aan jou te vragen welke activiteiten (fietstocht of chique etentje) je van plan bent te ondernemen tijdens jouw reis. Op basis hiervan attendeert de app jou op spullen waaraan je moet denken als je deze activiteiten gaat doen.

Dus inpakken en wegwezen!

Gratis te downloaden voor GooglePlay en iTunes Apple store