Ga slim en comfortabel op reis

Ga relaxed op reis en boek een parkeerplaats en een hotel op de luchthaven. Maak daarnaast heerlijk luxe gebruik van een lounge!

Face2Face Travel biedt je een ontspannen en voordelig begin aan van je vakantie met parkeerplaatsen en hotels bij lucht- en cruisehavens door heel Europa. Alle parkeerplaatsen zijn gereserveerd en hebben hoge veiligheidsstandaarden, waar uiteraard garant voor wordt gestaan.

Face2Face Travel heeft een samenwerking met een organisatie die parkeerplaatsen en hotels bij de terminal aanbiedt. Maar ook parkeerplaatsen en hotels in de omgeving van de lucht- en cruisehaven. Deze parkeerplaatsen zijn inclusief transfer van en naar de luchthaven.

Verder kunt je ook het populaire Valet Service Parkeren boeken, waarbij de auto bij de terminal door een parkeermedewerker wordt overgenomen. Bij terugkomst op de afgesproken plaats staat de auto weer voor je klaar. Tijdens je vakantie staat de auto op een beveiligde parkeerplaats geparkeerd. Een snelle en gemakkelijke service, waarbij geen shuttle service van toepassing is. Dit scheelt tijd en is heerlijk comfortabel.

Op de luchthavens worden er verschillende hotels aangeboden welke goed geprijsd zijn. De meeste hotels hebben interessante aanbiedingen als er met kinderen gereisd wordt. Zo zijn er in een aantal hotels 2 kinderen op de kamer van de ouders gratis bij te boeken. Mocht je nu een late terugkomst hebben en dan gebruik willen maken van de overnachting en vooraf parkeren: ook dat is mogelijk. We denken in mogelijkheden om je reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Om de reis nog prettiger te laten starten kun je een toegang tot een lounge boeken.

Dit kan wereldwijd waardoor je toegang krijgt tot luchthaven lounges wereldwijd. Op die manier kun je je wachttijd doorbrengen na de check- in. Of tijdens een langere transfer wat natuurlijk prettiger wachten is, dan in de overvolle wachtruimtes van de luchthaven. De lounges zijn inclusief koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi, relaxstoelen en speciaal voor de kinderen is er een speelhoek.

Dus maak je reis compleet en boek een parkeerplaats, hotel en lounges!