De Zuid Patagonische IJsvelden

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van de reizen van Askja Reizen. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijks leven is een actieve natuurvakantie een verademing.

Expeditiereis naar Zuid-Patagonisch ijsveld

Chili bevat alle vormen van natuurschoon die moeder natuur heeft bedankt. Van de droge Atacama-woestijn, besneeuwde vulkanen, groene oerbossen tot indrukwekkende blauwe meren en gletsjers.

Heb je altijd al een expeditie reis willen maken naar de échte wildernis van Chili? Dan is het tijd om kennis te maken met de 4-daagse expeditie reis naar het Zuid-Patagonische ijsveld. Met de kleinschalige ijsbreker Skorpius III vaar je naar een compleet afgelegen gebied, zonder mobiel signaal, middenin de Chileense wildernis. Onderweg zie je gletsjers, fjorden, zeeleeuwen, dolfijnen, zeevogels en condors. Slechts een handjevol andere reizigers gingen je voor. Aan boord geven de gidsen lezingen en zorgt de kok voor heerlijke maaltijden met goede Chileense wijnen. Wil je de reis combineren met Torres del Paine National Park of andere gebieden in Chili en buurland Argentinië? Ook dat kan. De Travel Managers van Face2Face Travel helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis.

De reisperiode voor deze expeditie is van half oktober 2018 tot en met begin april 2019.

Expeditiereis naar Zuid-Patagonisch ijsveld – in het kort

Ontdek de échte wildernis van Chili. De enige manier om de indrukwekkende fjorden van het Zuid-Patagonische ijsveld te gaan zien is met deze 4-daagse expeditie reis op de kleinschalige ijsbreker Skorpius III.

–    Verblijf aan boord op all-inclusive basis
–    Oog in oog met zeker tien gletsjers
–    Kleinschalige expeditietocht
–    Waan je in de échte wildernis van Chili

Reisschema van dag tot dag
Dag 1 – Vertrek uit Puerto Natales naar Sarmiento Channels
Dag 2 – Navigeren tussen de Amalia en El Brujo gletsjer
Dag 3 – Navigeren door Fiordo de Las Montañas naar diverse gletsjers
Dag 4 – Terug naar Puerto Natales

Nieuwsgierig geworden of stond deze reis altijd al op je wensenlijst? Onderneem dan nu actie en vraag informatie op!